225/40r18 használt téli gumi

225/40r18 használt téli gumi.

Használt téli gumit  keres? Jó helyen jár!
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Rendelje meg az autogumicentrum.com webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk. Magas minőségű gumik.
Mitől  téli gumi  egy autógumi? A

Mitől  téli gumi egy autógumi?

téli gumi  jobb tapadással rendelkezik havon, nedves, vagy sáros útfelületen, mint egy  nyári gumiabroncs . Mélyebb profillal vannak ellátva, hatékonyan szorítják ki a gumi és az útfelület közül a havat, sarat, vizet. Azon kívül hogy mélyebb barázdákkal rendelkezik,a sűrűbb futómintázat is a jellemzői közé tartozik.

Az „M+S” jelzés az összes  téli gumiabroncson , ellenben csak az egy hópelyhet és egy hegycsúcsot ábrázoló nyomat garantálja az abroncs „téli” mivoltát. Minden ilyen jellel ellátott  gumiabroncs  a  téli gumi   kategóriába sorolható.

Több szempontból is különbözik a  téli gumiabroncs  egy  nyári gumiabroncs  – tól. A   téli autógumi , anyagának alacsony hőmérsékleten való rugalmasságában is különbözik. A  gumiabroncs  hatékonysága 7°C alatt az értékes mértékű, 7*C fok felett a  téli gumiabroncs  veszít teljesítményt. A  téli gumi  jellegzetessége a futófelület területén is megnyilvánul.

Sokkal több bemetszés található rajta és sokkal sűrűbben barázdált a  téli gumi  profilja, ötször több mint egy  nyári gumiabroncs – on. A szélesebb központi barázdák gyorsabban távolítják el a havat, vizet és a hólét. Egy tengelyen használjon hasonló típusú, ugyanannyira kopott abroncsokat, és a szokásos nyomást 0,2 bar-ral emelje meg , ugyanis a hideg miatt ez csökken.

Rendeld Meg Most!  –  Használt Akciós Téli Gumi!  –   Vásárolja Meg Most! 

LAUFENN gumi.

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   LAUFENN
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Laufenn a  Hankook  kedvező áru gumiabroncsa.

Hankook új ‘ Laufenn ‘ márkájú nyári gumiabroncsai már elérhetőek az európai piacon

Az új, Laufenn márkával a Hankook célja, hogy praktikus értékeket kínáljon egy olyan termékpalettával, amely az
ártudatos európai autósok életstílusához és igényeihez igazodik. Az új márka elérhető nyári gumiabroncs
választék három különböző futófelületi mintázatot foglal magába: a Laufenn S FIT EQ a nagy teljesítményű
személyautók, a Laufenn G FIT EQ a túraautók és a Laufenn  X FIT VAN a kisteherautók számára készül.

AKCIÓS LAUFENN ÚJ nyári gumik raktáron.

Nyári ÚJ LAUFENN autógumik.

Önnek nincs más dolga, mint a keresőben méret szerint kiválasztja a keresett  abroncsot   . A megjelenő listából eldönti, hogy a termék paraméterei alapján melyik  gumit  szeretném. Minden használt  nyári gumit  lefényképeztünk. Ön így biztosan az ajánlatban szereplő gumihoz tartozó képet nézi! Minden  használt gumi   mellett feltüntettük, az ön számára fontos helyen. Pontos méret, a profilmélység, és a gyártási időpont (DOT). ezen információk alapján ön el tudja dönteni, hogy melyik  nyári gumit  gumiabroncsot szeretné megvásárolni. A kiválasztott gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhova az országban. Ha eljön érte, kedvezményesen fel is szereljük járművére, saját jól felszerelt szervizünkben.

LAUFENN –  LAUFENN

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron.

Új nyári autógumik.  Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  nyári gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A téli  abroncsok  egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  nyári gumi  , ajánlatok az  Autogumicentrum   nyári gumi  készletéből.  Nyári gumi  akció óriási választékban. 

A kiválasztott gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhova az országban. Ha eljön érte, kedvezményesen fel is szereljük járművére, saját szervizünkben.

LAUFENN gumi.

LAUFENN akciós új nyári autógumi .

                                            HASZNÁLT TÉLI GUMIK – KÖRMEND