Rendeld meg most! Használt gumiabroncsok.

Rendeld meg most! Használt gumiabroncsok.

Meghirdetett darabszám csak egyben rendelhető! 

                                                                    GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND    
Minden  használt téli gumit  lefényképeztünk, így ön biztosan az ajánlatban szereplő  gumihoz  tartozó képet nézi! Minden  használt gumi  mellett feltüntettük, az ön számára fontos, mint a pontos méret, a profilmélység, és a gyártási időpont (DOT). ezen alapján ön el tudja dönteni, hogy melyik   gumiabroncsot  szeretné megvásárolni.
Használt  téli gumit   keres ? Jó helyen jár!
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Használt akciós. Nyári gumi – téli gumi    – Vásárold meg most!
Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk. Magas minőségű gumik.
Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű és jó minőségű (5-6mm) profilmélységű ellenőrzött,AUT lepróbált gumi használtk.
Az általunk forgalmazott használt autógumik mindegyike végigmegy egy alapos vizsgálaton. Ezáltal nálunk a teljes készlet garantáltan biztonságosan. A hibás, sérült darabokat kiszűrjük. csak az 5 mm-nél nagyobb profilmélységgel rendelkező darabok kerülhetnek forgalomba. Így még jó ideig futhatnak, akár több éven keresztül. Ma már egyre drágábbak az új TÉLi gumik. Ezért nagyon sokan inkább használt téli gumikat vásárolnak a gépjárművekre.

Rendeld meg most! Használt gumiabroncsok.