Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.
Keresés

AUTOGUMICENTRUM - GUMIBOLT ÉS SZERVIZ - KÖRMEND
HASZNÁLT, ÚJ, TÉLI ÉS NYÁRI GUMIK RAKTÁRRÓL.

Önnek nincs más dolga, mint a keresőben méret szerint kiválasztja a keresett abroncsot. A megjelenik listából eldönti, hogy a termék paraméterei alapján melyik gumit szeretném. Minden használt NYÁRI GUMIT lefényképeztünk. Ön így biztosan az ajánlatban szereplő gumihoz tartozó képet nézi! Minden használt gumi mellett feltüntettük, az ön számára fontos helyen. Pontos méret, a profilmélység, és a gyártási időpont (DOT). ezen alapján ön el tudja dönteni, hogy melyik gumiabroncsot információk szeretné megvásárolni. A kiválasztott gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhova az országban. Ha eljön érte, kedvezményesen fel is szereljük járművére, saját jól felszerelt szervizünkben.

Használt téli, nyári gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.

Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű és jó minőségű (5-6mm) profilmélységű ellenőrzött,AUT lepróbált gumi használtk.
Az általunk forgalmazott használt autógumik mindegyike végigmegy egy alapos vizsgálaton. Ezáltal nálunk a teljes készlet garantáltan biztonságosan. A hibás, sérült darabokat kiszűrjük. csak az 5 mm-nél nagyobb profilmélységgel rendelkező darabok kerülhetnek forgalomba. Így még jó ideig futhatnak, akár több éven keresztül. Ma már egyre drágábbak az új TÉLi gumik. Ezért nagyon sokan inkább használt téli gumikat vásárolnak a gépjárművekre.

Termékkategóriák