Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

155/70r13 LAUFENN nyári gumi

155/70r13 LAUFENN nyári gumi. .

155/70R13 T LK41 G Fit EQ+

Laufenn

Nyári abroncs, SI:T=190 km/h, LI:75=387kg

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ
                                                                           KÖRMEND

  LAUFENN új AKCIÓS nyári gumik

Új nyári   gumi. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a   nyári gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak. A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós   nyári gumi   ajánlatok az    Autogumicentrum  nyári gumi   készletéből. Nyári gumi akció óriási választékban. 

AKCIÓS LAUFENN ÚJ nyári gumik raktáron.

Nyári ÚJ LAUFENN autógumik.

 155/70r13..
A jó   nyári guminak   számos tulajdonsága van. A legfontosabb mindenekelőtt a megfelelő méret meghatározása. A gyártó minden esetben megadja, hogy egy adott autótípusra milyen méretű abroncsok szerelhetőek – ez függ a típus mellett a kocsi kivitelezésétől és felszereltségétől is.
 155/70r13 nyári.

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron.

Új nyári autógumik.  Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  nyári gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A téli  abroncsok  egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  nyári gumi  , ajánlatok az  Autogumicentrum   nyári gumi  készletéből.  Nyári gumi  akció óriási választékban. 

155/70R13

 

Gumiszerelés  ,   kerékcentírozás  ,   kerékcsere  , nyomásellenőrzés, tömlőjavítás,   defekt javítás  , gyorsan és olcsón. Használt és új nyári-téli gumi értékesítése.  Gumibolt és Szerviz.
Centrum gumiszerviz kft. Körmend
ÚJ akciós Nyári gumi – téli gumi   – Rendelje meg most!
Rendelje meg az   autogumicentrum.com   webáruházban! ÚJ téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.
Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.Használt   nyári gumik – téli gumik   eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a   gumi   lecseréléséhez. ÚJ NYÁRI gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Új nyári gumit   keres? Jó helyen jár!
 155/70r13 nyári gumi

155/70r13 LAUFENN nyári gumi.

LAUFENN akciós új nyári autógumi

15.000 Ft

14 készleten