Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

185/60r15 használt nyári gumi Kumho 4db

185/60r15 használt nyári gumi .

4db használt
nyári gumiabroncs , 2018 ″, 7mm, ÚJSZ%,
Ár: 8 .500, – / db

Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt. Használt nyári gumik – téli gumik, 
új nyári gumik – téli gumik  eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Meghirdetett darabszám csak egyben rendelhető! 
                                                                    GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND    

Lepróbált nyári gumik .

Használt nyári autógumit  keres?  Jó helyen jár!Önnek nincs más dolga, mint a fenti keresőben méret szerint válassza ki a keresett  abroncsot    és a megjelenő listából dönti el, hogy a termék paraméterei alapján melyik  autógumit    szeretné.Minden  használt nyári autógumit   lefényképeztünk, így ön biztosan az ajánlatban szereplő gumihoz tartozó képet nézi!Minden  használt gumiabroncs  mellett feltüntettük, az ön számára fontos, mint a pontos méret, a profilmélység, és a gyártási időpont (DOT).ezen alapján ön el tudja dönteni, hogy melyik  gumiabroncsot információk   szeretné megvásárolni.

A kiválasztott gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhova az országban, de ha eljön érte, kedvezményesen fel is szereljük járművére, saját  szervizünkben.

Használt akciós Nyári gumi  –  Rendelje meg most! 

185/60r15 használt nyári gumi

Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.
Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.Használt  nyári gumik – téli gumik  eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű. Jó minőségű (5-6mm) profilmélységű.
Ellenőrzött,  lepróbált használt gumik .
Centrum gumiszerviz kft. Körmend
Tel: 30 754 4026,
Időpont egyeztetés:  06 94 367 303 ,
Ma már egyre drágábbak az új nyári gumik , ezért nagyon élvezik a nyári gumikat vásárolnak a gépjárművekre. Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Használt  nyári gumit keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt nyári gumit .
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumik l ecseréléséhez.  Használt nyári gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
                                               HASZNÁLT NYÁRI GUMIK – KÖRMEND

185/60r15 használt nyári gumi

8.500 Ft

4 készleten