Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

215/45r16 használt téli gumi Bridgestone 4db

215/45r16 használt téli gumi Bridgestone.

215/45r16 használt téli gumi.

Új Téli Gumik

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a   gumi   lecseréléséhez.

Rendeld Meg Most! –   ÚJ Akciós Téli Gumi! 

Minden téli gumit lefényképeztünk. A kiválasztott nyári gumit – téli gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját   gumiszervizünkben.

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ 
                                                                   CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND 

                                                                              BRIDGESTONE gumi 

Rendelje   meg az   autogumicentrum.com  webáruházban!

Új Téli Gumik  Széles Kínálata, Magas Minőségű Gumikkal.

Gumiszerelés  ,   kerékcentírozás  ,   kerékcsere  , nyomásellenőrzés.
Defekt javítás  , gyorsan és olcsón.

Hóban, Fagyban És Latyakos Időben, A Vezetés Körülményei Között Romlanak, Biztonságos Célba Jutásunk Legfontosabb Feltétele A Megfelelő Téli Gumik Használata. Használt   Téli Gumit   Keres? Jó Helyen Jár! Ezres Nagyságrendben Tartunk Raktáron, Különböző Méretű Használt   Téli Gumit  . Az Ön Abroncsai A Kopás Jeleit Mutatják? Ne Várja Meg A Törvényben Előírt Kopási Szintet A   Gumi   Lecseréléséhez.  Használt Téli Gumik Eladók, Magas Minőséggel, Megfizethető Áron.

215/45r16 használt téli gumi

Az általunk forgalmazott használt autógumik mindegyike végigmegy egy alapos vizsgálaton. Ezáltal nálunk a teljes készlet garantáltan biztonságosan. A hibás, sérült darabokat kiszűrjük. csak az 5 mm-nél nagyobb profilmélységgel rendelkező darabok kerülhetnek forgalomba. Így még jó ideig futhatnak, akár több éven keresztül. Ma már egyre drágábbak az új autógumik . Ezért nagyon sokan inkább használt téli gumikat vásárolnak a gépjárművekre.

Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Akár szinte újnak mondható használt téli gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.

Hóban, fagyban és latyakos időben, a vezetés körülményei között romlanak, Biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő téli gumik használata. Használt téli gumit keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt téli gumit  . Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez. Használt  téli gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Ma már egyre drágábbak az  új téli gumik , ezért nagyon sokan inkább  téli gumikat  vásárolnak a gépjárművekre. Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Használt  téli gumit  keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt  téli gumit .
Az Ön  abroncsai  a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumik l ecseréléséhez. Használt  téli gumik  eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
                                            HASZNÁLT TÉLI GUMIK – KÖRMEND

215/45r16 használt téli gumi

10.000 Ft

4 készleten

Hasonló termékeink