Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

235/55r18 használt nyári gumi Bridgestone 4db

235/55r18 használt nyári gumi Bridgestone.

235/55r18 használt nyári gumi .

4db használt
nyári gumiabroncs , 2017″, 6,5mm, 80-90%,
Ár: 10.000, – / db

235/55r18 használt nyári gumi Bridgestone .

                                                                    GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                  CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Lepróbált nyári gumik  .

Használt nyári gumi.

Használt nyári autógumi.

Akciós Nyári gumi – téli gumi   – Vásárold meg most!
Rendelje meg az   autogumicentrum.com   webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.
Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.Használt   nyári gumik – téli gumik   eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Minden nyári gumit lefényképeztünk.
A kiválasztott nyári gumit – téli gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban, de ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját   gumiszervizünkben.    Akciós használt nyári gumik. Ön is fontosnak tartja, hogy árban is jól járjon? Akkor ránk van szüksége! Ha Ön sem szeretne bajlódni a gumi vásárlással, könnyen és gyorsan megvásárolhatja a kiválasztott nyári gumit    webshoppunkon.
Használt   nyári gumit   keres  ? Jó helyen jár!
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.

Rendelje Meg Most! –  Használt Akciós Nyári Gumi   –   Vásárolja Meg Most! 

235/55r18 használt nyári gumi.

Ma már egyre drágábbak az   új nyári gumik  , ezért nagyon élvezik  a nyári gumikat   vásárolnak a gépjárművekre. Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Használt   nyári gumit   keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt   nyári gumit  .
Az Ön   abroncsai   a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a   gumik l  ecseréléséhez.    Használt   nyári gumik   eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
                                            NYÁRI GUMIK HASZNÁLT – KÖRMEND
Minden   használt nyári gumit  lefényképeztünk, így ön biztosan az ajánlatban szereplő   gumihoz  tartozó képet nézi! Minden  használt gumi   mellett feltüntettük, az ön számára fontos, mint a pontos méret, a profilmélység, és a gyártási időpont (DOT). ezen alapján ön el tudja dönteni, hogy melyik   gumiabroncsot információk  szeretné megvásárolni. A kiválasztott   gumit  futárszolgálattal kiszállítjuk bárhova az országban, de ha eljön érte, kedvezményesen fel is szereljük járművére, saját  szervizünkben.   .
Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű. Jó minőségű (5-6mm) profilmélységű.
Ellenőrzött,   lepróbált használt gumik  .
Centrum gumiszerviz kft. Körmend
Tel: 30 754 4026,
Időpont egyeztetés:   06 94 367 303  ,

235/55r18 használt nyári gumi.

10.000 Ft

4 készleten