Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

235/65r16c használt téli kisteher Falken 2db

235/65r16c használt téli kisteher Falken.

235/65r16c használt nyári kisteher

2db használt Cs
nyári gumiabroncs , 20 ″, mm, 0%
Ár: 10.000, – / db

Meghirdetett darabszám csak egyben rendelhető! 2db = 2db rendelhető! 4db = 4db rendelhető!

Kisteher, Cs használt nyári-téli gumi.

AC gumik, az XL-es gumik és az RF-es gumik többszörös autójával, amikor egy nagyobb terhű, járműre kell gumit keresni. Ezek a gumitípusok ugyanis mind növelt terhelhetőséggel rendelkezik, tehát az átlagostól nagyobb terhű autókra ajánlják. Sok esetben azonban az emberek nem tudják, hogy mi a különbség, így amikor új gumit vásárolni, és tudod, hogy járművükre erősített, vagy nagyobb terhelhetőségű gumi kell, akkor már van, hogy melyik lesz a megfelelő.   Kisteher, Cs   . A Cs gumik szintén erős gumik, amelyeket kistehertóra és nagyobb terhű autókra, illetve kisebb teherszállítókra alkalmaznak, ezért van egy kis különbség az elírt teher között.

Kisteher, Cs gumi

Használt Akciós Nyári Gumi – Téli Gumi    – Rendeld Meg Most!

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ 
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Vásárolja meg az    autogumicentrum.com    webáruházban! Használt téli gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű téli gumikkal.

Kisteher, Cs használt nyári-téli gumi

Az Ön Abroncsai A Kopás Jeleit Mutatják? Ne Várja Meg A Törvényben Előírt Kopási Szinteta G  Umi    Lecseréléséhez.

Biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő  nyári gumik  használata. Használt  nyári gumit  keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt  nyári gumit   . Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez. Használt   nyári gumik  eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Ma már egyre drágábbak az   új nyári gumik  , ezért nagyon élvezik  a nyári gumikat   vásárolnak a gépjárművekre. Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Használt   nyári gumit   keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt   nyári gumit  .
Az Ön   abroncsai   a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a   gumik l  ecseréléséhez. Használt   nyár  i gumik   eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
                                            NYÁRI GUMIK HASZNÁLT – KÖRMEND
Kisteher, Cs.

10.000 Ft

2 készleten