Új és használt autógumik, akciós áron!

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS TÉLI GUMIK RAKTÁRRÓL

245/50r18 használt téli gumi Michelin 2db

245/50r18 használt téli gumi Michelin

2db használt
téli gumiabroncs , 2020″, 6mm, 80%,
Ár: 12.500, – / db

245/50r18 használt téli gumi

                                                         CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     GUMIBOLT és SZERVIZ

245/50r18 használt téli gumi

Autogumicentrum. Gumibolt és szerviz.

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

Használt  téli gumit  keres ? Jó helyen jár!
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk. Magas minőségű gumik
Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű. Jó minőségű (5-6mm) profilmélységű.
Ellenőrzött,  lepróbált használt gumik .

Minden téli gumit le fényképeztünk. A kiválasztott nyári gumit – téli gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját  gumiszervizünkben.   Akciós használt téli gumik. Ön is fontosnak tartja, hogy árban is jól járjon? Akkor ránk van szüksége! Ha Ön sem szeretne bajlódni a gumi vásárlással, könnyen és gyorsan megvásárolhatja a kiválasztott nyári gumit   webshoppunkon.

Használt téli gumi

Rendeld meg most! Használt akciós téli gumi!  –  Vásárolja meg most! 

245/50r18 használt téli gumi

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt nyári gumik – téli gumik széles kínálatát várjuk. Magas minőségI gumiabroncsok.

Az általunk forgalmazott használt autógumik mindegyike végigmegy egy alapos vizsgálaton. Ezáltal nálunk a teljes készlet garantáltan biztonságosan. A hibás, sérült darabokat kiszűrjük. csak az 5 mm-nél nagyobb profilmélységgel rendelkező darabok kerülhetnek forgalomba.

 

Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Akár szinte újnak mondható téli gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.

Gumiszereléskerékcentírozás ,  kerékcsere , nyomásellenőrzés.
Defekt javítás , gyorsan és olcsón.
245/50r18 használt téli gumi Michelin
Hóban, fagyban és latyakos időben, a vezetés körülményei között romlanak, Biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő téli gumik használata. Használt  téli gumit  keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt  téli gumit . Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumi  lecseréléséhez. Használt téli gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
245/50r18 használt téli gumi Michelin

12.500 Ft

2 készleten

Hasonló termékeink