Új és használt autógumik, akciós áron!

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS TÉLI GUMIK RAKTÁRRÓL

275/35r20 használt téli gumi Imperial 2db

275/35r20 használt téli gumi Imperial

2db használt
téli gumiabroncs , 2021″, 7mm, 90%,
Ár: 12.500, – / db

                                                         CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     GUMIBOLT és SZERVIZ
Használt   téli gumit   keres  ? Jó helyen jár!
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Rendelje meg az   autogumicentrum.com   webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk. Magas minőségű gumik.
Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű. Jó minőségű (5-6mm) profilmélységű.
Ellenőrzött,   lepróbált használt gumik  .

Rendeld Meg Most! –   Használt Akciós Téli Gumi!  –   Vásárolja Meg Most! 

Vásárolja meg az   autogumicentrum.com   webáruházban! Használt nyári gumik – téli gumik széles kínálatát várjuk. Magas minőségI gumiabroncsok.

Használt téli gumi.

Az Általunk Forgalmazott Használt Autógumik Egyebek Végigmegy Egy Alapos Vizsgálaton. Ezáltal Nálunk A Teljes Készlet Garantáltan Biztonságosan. A Hibás, Sérült Darabokat Kiszűrjük. Csak Az 5 Mm-Nél Nagyobb Profilmélységgel Rendelkező Darabok Kerülhetnek Forgalomba.

 
 
Nyomásellenőrzés.
Defekt javítás  , gyorsan és olcsón.
Hóban, fagyban és latyakos időben, a vezetés körülményei között romlanak, Biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő téli gumik használata. Használt   téli gumit   keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt   téli gumit  . Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a   gumi   lecseréléséhez. Használt téli gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Minden téli gumit le fényképeztünk. A kiválasztott nyári gumit – téli gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját   gumiszervizünkben.   Akciós használt téli gumik. Ön is fontosnak tartja, hogy árban is jól járjon? Akkor ránk van szüksége! Ha Ön sem szeretne bajlódni a gumi vásárlással, könnyen és gyorsan megvásárolhatja a kiválasztott nyári gumit    webshoppunkon.

275/35r20 használt téli gumi Imperial

12.500 Ft

2 készleten

Hasonló termékeink