Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

A Hankook új ‘Laufenn’ márkájú gumiabroncsai

A Hankook új ‘Laufenn’ márkájú gumiabroncsai.

Laufenn A Hankook új márkájú gumiabroncsai

Az új, a  fenn  márkával és a Hankook által áll , a Lau értékelhető ajánlatokkal ellátott termékpalettával összekapcsolva az európai autósok életstílusát és egy igazodik. Az új márka elérhető nyári gumiabroncs választott három különféle futófelületi mintázatot foglal magába. Laufenn S FIT EQ Nagy teljesítményű személyautók , egy  Laufenn G FIT EQ egy túrautók és egy  Laufenn X FIT VAN egy kisteherautók Által hasznalt equipments.

 

A Hanko legújabb bevezetett új  Laufenn márkájának választékaként elérhető termék az európai piacon. A rácalmási Hankook gyárban tíz modellvariációban készített  Laufenn nyári abroncsválasztéka. Kiváló minőségű termékeket kínálnak minőségi, jó ár-érték arányt és stílust szem előtt tartva vásárlók igényeinek kielégítésére. A három új nyári gumiabroncsot és egy helyi piaci igényt kielégítő útviszonyainak megfelelő fejlődői. A kiváló minőségű termékek meghatározására választották az ártudatos vásárlók különféle életstílusokat igénylő kielégítését célozták meg.

 

A Hankook új Laufenn ”márkájú gumiabroncsai

A nagy teljesítményű szegmens felhasználásával készült  Laufenn S FIT EQ korszerű „aqua hydro blokk” futófelületi mintázattal. A négy egységes futó mintaárokkal és az áramvonalakkal való kapcsolatban a mintaelemekkel áti beállításokat láthatjuk, megváltoztathatjuk a felületet a műszereket. A vízelvezetés szegmens mintázók és nagy teljesítményű polimerekkel készített keverék tovább javítva egy gumiabroncs fékezési jellemzői és kezelőképessége vizes úton. Az aszimmetrikus futófelületi mintázat mellett egy  Laufenn S FIT EQ optimalizált teljesítményt és kiváló stabilitást biztosító száraz útviszonyok mellett. A mintázati elemek nagyobb merevségét biztosítók összekötőelemek tesznek felhasználásra. Az egyén, tömör futófelületi borda felhasználásával külső vállrészen növekszik az oldalirányú stabilitást. Ez csökkenti a gumiabroncs útzajszintjét. Ez a felső egy magaszalag viselkedése övperem fő beépítésre. Egy két futófelületi övpánt közepén egy nagy sebességű melletti jobb kezelhetőségre.

 

Egy Hankook új „  Laufenn  ”

Egy kimondottan egy túra szegmenshez Tervezett  Laufenn S abroncsot 4-Bordás futófelületi mintázattal alakították ki. A központi bordáján optimalizált mélységű mikro árkok célja a csendes és a jövő futás különféle útviszonyok mellett. Ez egy speciális kialakítású lamellák és egy központi mintapárknál gyorsabb vízelvezetést tesznek felhasználásra. A belső vállrész mintaelemeinek mikro árkai vezető minőségben javítják a gumiabroncokat, és megváltoztathatják a teljesítményt. A futófelületi réteg alatt speciális alapkeverék segíti a  Laufenn -t G FIT E gördülési ellenállásának csökkentését. Ez az üzemanyag-hatékonyság megnő.

A gumiabroncsok optimalizált kontúrja egyenletesen összegyűjtötték, és egy egységes szerkezetű, teljes szélességűen azonosítottak. A hibrid futófelületi keverékkel a G FIT EQ futófelületének élettartama meghosszabbodik, és egyetlen változó merevségű mintaelemeknek minimális vibrációt és alacsony zajszintet biztosítanak, ami azt jelenti, hogy javul az egy menükomfort.

A Hankook új ‘Laufenn’ márkájú gumiabroncsai