Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

ÁSZF

Általános szerződési feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) és a Centrum Gumiszerviz KFT. (továbbiakban: Eladó) és az általa üzemeltetett  https://autogumicentrum.com/    webáruházon (továbbiakban Webáruház) található a forgalomban lévő hírközlési igényű kielégítésére. (Eladó és Vásárló a továbbiakban együttesen: Felek).

Válasszon egy vásárlót, aki minden igényt kielégítően igényel egy webáruházunk, és egy figyelmébe az olvadást az ÁSZF-re.

Vásárló a Webáruház felhasználása, megrendeléses irányítási tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

1.  Eladó adatai

Centrum Gumiszerviz Kft. (Centrum gumiszerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Székhely, üzlet címe: 9900 Körmend Szabadságtér 8

Cégjegyzékszám: Cg.18-09-110200

Bejegyző Bíróság: Szombathelyi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 23178841-2-18   

Telefonszám: +36/30/7544026

E-mail cím: centrumgumi@gmail.com

 1. Alapvető biztonsági beállítások:

2.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdések, valamint a jelen Szabályzat értelmezése szerint egy magyarországi irányítási tanácsadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvtársaságról szóló 2013. évi V. törvényre („Ptk.”) Évi CVIII. (Elker. Tv.) Törvény, valamint a fogyasztók és a vállalkozók szerződései különleges szükségtelenségéről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 4. -a. rendelet 4. -a. rendelet 4. -a. a rendelet követeléseinek piacról. Egy jó minőségű kötelező követelések egy felekre külön kikötés nélkül irányadók

2.2. A jelen Szabályzat 2018. március 25. napjától megkövetelt és visszavonásig felhasználóiban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosított Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltatók igénybevételének lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalon közzéteszi. A felhasználók egy weboldalon lehet elfogadni, így a rájuk versenyt egy weboldalon lehet használni, és szabályozni kell automatikusan.

2.3. Felhasználó, belépés a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalon, vagy a tartalom fokozott javításán keresztül a weboldalon, a Szabályzatban foglalkoztatott munkavállalói magán versenyen és nyilvántartásban szereplő szereplőnél ismeretlen el. Nem lehet elfogadni a weboldalnak megtekintését.

2.4. A Szolgáltató fenntartható, minden weboldalon elérhetővé válik, és egy weboldalon elérhetővé válik mindenki, és megjelenik egy tartalom. Tilos a weboldalon megjeleníteni egy tartalomkódot, vagy csak az egyes részletgazdagépeket, az elektronikus tárolást, a feldolgozást és egy szolgáltatót, az írásbeli használatot.

 1. Regisztráció / vásárlás

3.1. Felhasználó a weboldalon elérhető vásárlásával / regisztrációjával kijelenti, így jelen van az ÁSZF, és az egy weboldalon közzétett Adatkezelési információs rendszerrel megismerte és elfogadja, az adatkezelési kérelemmel.

3.2. Felhasználói vásárlási / regisztrációs köteles egy saját, valós adatait megadni. A vásárlás / szempont szempontjából releváns, hogy más köthető adatállománya álljon, és hitelesítse az elektronikus hírközlési képességeket. Szolgáltató kizárja felelősségét, egy használó személy más nevében, más személy adataival veszi igénybe a szolgáltatásait.

3.3. A Szolgáltatót és a Felhasználó által forgalmazott tévék és / vagy pontatlanul adatait visszafogadható szállítási késedelemért, egyéb problémákért felelősek, a hibáért semminemű felelősség nem terheli.

3.4. A Szolgáltató nem terheli felelősséget, hanem egy abszolút adódó kárért, ha a Felhasználó egy egyedülálló jelszavát elfelejti, vagy pedig az illetékes telekommunikációs szolgálatot használja, és egy szolgáltató által felkérhető okból válik elérhetővé.

 1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

4.1. Megjelenített termékek elérhetőlag online rendelhetők meg. A termékek kiválasztásakor a forint értendők, az üzemek és a törvényben előírt ábrázolások rendelkezésre állnak, és nem állnak rendelkezésre egy házhoz szállítási díjak. Különböző csomagolási költségek nem igényelnek felszámítást.

4.2. A webáruházban a Szolgáltató részletesen leírja a termék nevét, leírását, egy termékről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek különféle valóságostól, illusztrációként szerepel felhasználhatóként. Nem vállalunk felelősséget egy webáruházban, amikor megjelenik az egy termék, és tényleges kinézete miatti különféle.

4.3. Egyszerűen teljes körűen tájékoztatja a szolgáltatót, és pontos második indít.

4.4. Minden egyes fel kell venni egy web felületére, külön foglalkozik egy áruházat egy tévesre, pl. A termék közismertje, elfogadott vagy becsült árképzési jelentéskészítés különféle, esetleg rendszerhiba megjelenésű „0” Ft-os vagy „1” Ft-os ár, a szolgáltató nem köteles, és csak egy hibrid ár-szállítmányt jelent, amely felajánlott, és egy helyszínen jelent meg . , elérhető ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

4.5. Hibás ár esetleg észrevehető, így az értékaránytalanság áll fenn az egyedüli termék valódi és éreztetett hatására, bármit is lehet venni az átlagfogyasztónak észlelni. A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) Alapján a szerződés egy felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezésével jön létre. Ha egy felek nem tudnak összeállítani szerződéseket, azaz nem találják meg a felek akaratát kölcsönös és egyéni hangzói kifejezettségét, amely az, ha nem akarják megbeszélni, miután fel és léptek fel a tényekre. A alapján a hibás / téves áron visszaigazolt megrendelés semmis szerződésnek fordtendő.

 1. Rendelés menete

5.1. Felhasználói regisztrált játékról bejelentkezik a webáruházba vagy a regisztráció nélkül meg kell kezdeni a vásárlót.

5.2. Felhasználó a megvásárolni kívánt terméket, termékszámot biztonságos.

5.3. Felhasználó kosárba helyezi a választott terméket. Felhasználó megtekintheti a kosár tartalmát és a „kosár” ikonra készüléket.

5.4. Ha nem szeretne vásárolni egy vásárlókat, ellenőrizni kellene egy megvásárolható terméket darabszámát. A „törlés – X” ikonra törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség véglegesítésével egy „kosár frissítése” ikonra kattintson a Felhasználóra.

5.5. Felhasználói kiválasztás egy szállítási címet, majd egy szállítási / fizetési módot, típusa a következő:

5.5.1. Fizetési módok:

Személyes áttekintés: Készpénzben a Szolgáltató üzlethelyiségében vagy Szolgáltatójában az áttekintés áttekintése: Az Áttekintésben Szolgáltató üzlethelyiségében vagy a Szolgáltató üzlethelyiségében vagy a Szolgáltatóban kiválasztott helyszínen történik, és egyedüli védjegyet készítenek. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Fizetés utánvétellel: válasszon egy megrendelésre kész készítményt, és készítsd el egy fogyasztói vádat, és készítsd el egy egyedüli megrendelési végösszeget és egy teljes futárnak teljes elkészítési készítményt (ek).

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét és visszaigazoló e-mailben található bankzámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összes szolgáltató bankszámláján elfogadja a felhasználót, így fogyasztói jogosult termék áttekintése.

Online bankkártyával: Felhasználói személyes adatokkal állhat fenn az online rendelési hely, egy bankkártyával fizető és szolgáltatói igényű venni, egy szolgáltató (OTP Bank) biztonságos fizetési rendszert keres.

5.5.2. Szállítási költség:

Összesen fizetendő Egy csomag szállítási ára
2 db 4.250 Ft
4 db 4.250 Ft

5.6. Ha van egy webáruházbani hiba, vagy hiányosságok lépnek fel, akkor a termékek nem lépnek fel, ha fenntartják a korrekciót. Írja le a hiba felismerése után módosult, miután tájékoztatást kapott. Felhasználó ezt csak egyszeri megerősítheti a megrendelést, vagy elállhat a szerződéstől.

5.7. Az egyedüli fizetendő végösszeg egy megrendelés összesen és visszaigazoló levél alapján minden költségfelhasználási igényt alkalmaz. A számlát (és ha szükséges termék termék, jótállási jegyet) a csomagolásban. Felhasználói köteles egy kézbesítéskor egy futár előtt megnézni, és esetlegesen fel kell venni egy jegyzőkönyvet, fel kell venni a kérést, és egy csomagot nem kell áttekinteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! A kézbesítése munkanapokon csomag 8-17 óráig történik a történet felé.

5.8. Az adatmeghatározás növelésének lehetősége az, hogy egy megjelölt jelölés megtörténjen, és az előzetesen csak egyszer ellenőrizhető egy jelölési jelölés, e-mailben jelezheti a felnőttek más tagjait, illetve megjelölheti őket.

5.9. Felhasználó a megrendeléssel tudomásul veszi, így fizetési célzottan keletkezik.

5.10. Adatbeviteli felhasználás javítása: Felhasználó a megrendelési folyamat lezárása előtt mindenki visszatérhet az előző fázisba, ahol javítható a bevitt felhasználók számára. Részletesen: Ajánlatkérés egy kozmetikai tartalom megtekintésére, és ennek megfelelően, ha egy kosár nem is megnézhető, hanem inkább van arra, hogy egy adattáblázatot szerezzen az egyes mezőgazdasági fogyasztók számára, majd válasszon egy „kosárfrissítést”. . Ha a törölni kívánja a felhasználókat, akkor az „X” „törlés” választ. A rendeltetési helyreállítást a felhasználói igények folyamatos elvégzése érdekében kell végrehajtani.

5.11. Felhasználó e-mail-ben egy megrendelés elküldési folyamatban visszaigazolást kap. A felhasználó ekkor visszatérő felhasználói igényeinek kielégítése érdekében a fogyasztói fogyasztói fogyasztót, és a fogyasztó számára javasolta, hogy a fogyasztó megtapasztalhassa a felhasználót. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor történik, amikor a Szolgáltatóhoz csatlakozik, és ez a felhasználói hozzáférés elérhetővé válik. A Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősséget, ha egy visszaigazolás azért nem érkezik meg, mert a Felhasználó rossz e-mailt küld, ha a fiókjához a tárolóhelyet helyezi el, amely nem ismeri az ismereteket.

5.12. Felhasználói tudomásul veszi, hogy az előző pontban megjelölve a visszaigazolást megengedheti az automatikus visszaigazolást, a szerződést nem tulajdonítja. A szerződést akkor kell elfogadni, amikor a Szolgáltató az előző pontban megnevezett automata visszaigazolást később egy újabb e-mailben értesíti a felhasználót és a megrendelőket, és így tovább bővítheti azokat.

 1. A megrendelések feldolgozása és teljesítése

6.1. A megrendelések feldolgozása nyitvatartási időben történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölve az időpontokon kívül van lehetőség egy megrendelés vezetésére, hanem egy munkaidő után történik, miután azt követő napon alkalmazzák. Szolgáltató ügyfélszolgálata minden egyes elektronikus úton visszaigazolódik, hogy mikor teljesüljön a megrendelés.

6.2. Általános teljes rendelési határidő, egy visszaigazolástól számított 1-2 munkanapon belül.

6.3. Az adásvételi szerződés alapján a Szolgáltató dolog tulajdonjogának átruházására, a Felhasználó és a vételár megfizetésére és a dolog átvételére köteles.

6.4. Ha az eladó vállalkozás és egy vevő fogyasztó, és az eladó vállalkozó egy dolog vevőhöz vált eljuttatással, egy kárveszélyen átjuttatja a vevőt, válasszon egy vevőt vagy egy állam választott személy birtokba veszi egy dolgot. A kárveszély a fuvarozónak áttekintése átszáll a vevőre, ha a fuvarozót a vevőt bízta meg, úgy érezte, hogy a fuvarozót nem az eladó ajánlotta.

6.5. Ha az eladó vállalkozás és egy vevő fogyasztó, egy felek különféle biztonsági előírások hiányában, az eladó (jelen ÁSZF szerint: Szolgáltató) által megkövetelt módon állítja elő a fogyasztók védelmét, de legkésőbb egy harminc szerepet tölt be a vevőkbe (Felhasználó), ha a fogyasztók számára szükséges.

6.6. Az Szolgáltató késedelme szerint egy Felhasználó jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az eladó a póthatáridőn belül nem teljes, a vevő jogosult a szerződéstől elállni.

6.7. A Felhasználó póthatáridő tűzése nélkül jogosult szerződéstől elállni, ha

 1. a) Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta; Vagy
 2. b) szerződést és felek általi megrendelést igénylő köd, valamint teljes korábbi utolsó – és nem máskor – kellett meghosszabbítva.

6.8. Ha Szolgáltató a szerződésben szereplő vállalkozás elfogadásának azért nem teljes, mert a szerződés igénylő termék nem áll rendelkezésre, ezért a felhasználói felhívás a haladéktalanul tájékoztatható, és a Felhasználó fizetett összetevő haladéktalanul visszatér.

 1. Elállás joga

7.1. Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83 / EU számú irányelvének, a fogyasztóknak és a vállalkozóknak a 45/2014. (II.26.) Korm. határozat határozat Rendelet szabályozása értelmezése Fogyasztó és megrendelt termék vételétől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt kézi terméket . Jelen tájékoztató hiányos jogosult Fogyasztó 1 év elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Ha a Szolgáltató a termék kézhezvételét vagy a szerződés megkötésének elősegítését teszi lehetővé, ha a 12 hónapon belüli értesítést kell készíteni, és úgy kell megválasztani, hogy 14 naptári napi áttekintést nyerhet.

7.2. Az elállási jog gyakorlásának lehetővé tétele állandó időben attól a naptól számított 14 nap elteltével jár, amelyhez Fogyasztó, vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól különféle személyi állományokról áttekintést kell készíteni.

7.3. Fogyasztó a szerződés megkötése napja, egy termék átvételének napja közötti egy termék elállási jogát.

7.4. A termék visszaküldésének költsége egy fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalja, és a költség viselése.

7.5. Az elállási jog gyakorlása esetén a Fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költséget nem terheli.

7.6. Nem lehet illegálisan megnézni, hogy a fogyasztók személyes szabadságot kapjanak, ha a fogyasztók személyes szabadságot igényelnek.

7.7. A fogyasztó szintén nem gyakorolható az elállási jogát

 1. szolgáltatást nyújtanak egy egészséges fogyasztói teljesítést, ha egy vállalkozás teljes fogyasztást vesz igénybe, és előzőleg beleegyezés előtt készül, és egy fogyasztói tudomásul vételi szintet alakítanak ki;
 2. Ha a termék vagy szolgáltatás igénybe vehető, a díj és a pénzpiac vállalkozása nem válik folyamatossá, az elállási jog gyakorlása lehetővé teszi, hogy állandó határidőn belül beinduljon;
 3. román vagy jó minőségű rövid ideig tartó megőrző termék;
 4. ha a zárt csomagolású termékről az egészségvédelem vagy a higiéniai okokból származik, ezt követően nem lehet továbbküldeni;
 5. olyan termékről van szó, amely jellemző jellegű ködben és átlátszóan elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
 6. Ha az alkoholtartalom az alkoholtartalom szempontjából lényeges, és a vállalkozók nem válhatnak befolyásossá, ha a vállalkozás bevezeti az elfogadott tényezőket, akkor az elfogadott alkoholtartalom növelése csak egy elfogadott számú harmincadik napirendet jelent;
 7. vállalkozási szerződést igényel, vállalkozói igényét ingyenes kérve, keresi fel fogyasztói sürgős javítási vagy karbantartási munkák elvégzésére;
 8. lezárt csomagolású hang-, azaz a képfelvétel, valamint a számítógépes szoftverek példányának elfogadása, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást megfelelő;
 9. hírlap, folyóirat és időszaki lap, az időben szerződések kivételével;
 10. nyilvános árverésen megkötött szerződésekről;
 11. lakáscélú szolgáltatás kivételével biztosított az egységes igénybevétel, azaz a személygépjármű-kölcsönös, az étkezési vagy a szabadidős szolgáltatások nyújtotta szolgáltatások által nyújtott szolgáltatások;
 12. A nem kapott tárgyi adathordozón digitális adattartalom szükséges, ha egy vállalkozás fogyasztói kifejezést készít, előzetes beleegyezés után először egy teljesítést, és egy fogyasztó e beleegyezését egyidejűleg újítják meg, miután a tudományos élet védelmét engedélyezték.

         7.8. Ha egy fogyasztó eláll a szerződéstől, egy vállalkozás haladéktalanul de legkésőbb az elállással kapcsolatban, akkor tudomásul veszi, hogy a fogyasztó visszatér a fogyasztóhoz, és ellenállási szolgáltatásként megerősíti az összetevőket, ide értve a teljes körű összefüggést, és felmerült az igény.

7.9. A visszatérítés elősegíti az eredeti fizetési módszert, kiviteleket, ha a fagyasztott más fizetési módok igénybevételének szükségessé válnak; e visszatérítési mód alkalmazási lehetőségek kifolyólag Fogyasztót semmiben többletköltség nem terheli.

7.10. Fogyasztó köteles az indokolatlan késedelem nélkül, szerzői jogi felelősségvonása után a Szolgáltató gondoskodik arról, hogy megválaszthassa 14 naptári periódust, vagyis a Szolgáltató címen.

7.11. Fogyasztónak írásban kell állást találni az elállási nyilatkozatot megküldeni 14 napon belül.

7.12. Fogyasztó akkor tartja a határidőt, ha egy 14 napos első letelte előtt visszaküldi, vagy átteszi a terméket (eke) t. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha egy fogyasztó és egy határidő lejárta előtt elküldi.

7.13. A fogyasztó kizárólag egy termék visszaküldésének biztosítja a költséghatékonyságot, kiviteleket, ha egy vállalkozó vállalkozást és költségviselést.

7.14. A Szolgáltató nem köteles a Fogyasztó részét megnézni, ha a Szolgáltató felnőtt módon állítja elő, hogy fuvarozási módját választja különféle szállítási módoknak.

7.15. A visszatérítést igénybe vevő vevő vevő vevő szolgáltató mindaddig visszatérhet, ha nem el újra a kazettát, vagy ha a Fogyasztó bizonyítékot nem szolgáltatott, hanem a következőket kívánja elérni:

7.16. A Fogyasztó élvezetessé válik, hogy a Szolgáltató elérhető legyen, ha valamelyik írásban telefonon vagy bármilyen személyesen van). Postai úton írásban lehet jelölni alkalmával, postai úton írja le, amikor a telefonon keresztül jelölést készíthet. A Postai Úton a Jelölőturna ajánlott küldeményként, csomagként a fogadó El Szolgáltatóval történik. A Fogyasztó Szolgáltató gondoskodik arról, hogy megkapja a postai úton, vagy ha a futárszolgálat célja, hogy érzékenyen visszaálljon.

7.17. A fogyasztó csak egy termék jellegének, tulajdonságának és működésének felhasználására kerülő értékcsökkenésért felel.

7.18. A fogyasztó és a vállalkozó szerződések részletes szükségtelenségéről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. határozat határozat határozat rendelet  itt  érhető el.

7.19. Az Európai Parlament és a Tanács  2011/83 / EU számú irányelve  itt érhető el.

7.20. A Fogyasztó egyéb panaszokkal megkeresheti a Szolgáltatót a jelen Szabályzatban elérhető elérhetőségeken.

7.21. Az elállási jog csak egy Polgári Törvénykönyv használt fogyasztónak minősített Felhasználókat illeti meg.

7.22. Az elállási jog nem engedélyezett meg egy vállalkozást, azaz az egy személy személyét, aki egy szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenységének körében jár e.

7.23.     Elállási jog gyakorlásának a menete:

7.23.1. Könnyen elérhető kell tenni, amikor a fogyasztói igények kielégítik a szolgáltatást, és lehetővé teszik a szolgáltató elérhetőségét.

7.23.2. Fogyasztó határidőben gyakorlati elállási jogát, az egy termék kézhezvételétől számított 14. napi játék előtt az elküldi elállási nyilatkozatát. Írásban lehetséges, hogy csak nagyon alacsony az  elállási nyilatkozatot  elküldeni 14 napon belül. A postai úton történő megjelölés alkalmával, egy postára megadással, e-mailben vagy telefaxon keresztül történik, amikor egy értesítést küld az e-mailről, és küldje el egy faxküldésre

7.23.3. A Fogyasztó elállás esetén köteles a Szolgáltató címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlési szempontból számítva 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, és egy 14 napos határidő letelte előtt elküldi a készüléket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlását, így az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos felmerülő költségeket lehet igénybe venni.

7.23.4. A Szolgáltató nem köteles a Fogyasztó részét megnézni, amikor a Szolgáltató felnőtt módon felállítja a szivattyúzás szétválasztását. A Fogyasztó a szerződés megkötésének napja, és egy termék átvételének napja közötti időben gyakorlati elállási jogát jelenti.

7.23.5. Több termék elfogadása, és az egyes termékek szállítása különféle időpontokban történik, és az egyes fogyasztói cikkek előállítása lehetővé teszi, hogy az egyes fogyasztói cikkek előállítása megtörténjen.

 1. Jótállás, szavatosság

Hibás teljesítés

A kötelezett hibásan teljes, ha egy szolgáltatás teljesítésének időpontjában nem kell megtenni a szerződést vagy a jogszabályban szereplő minősített előírásait. Nem teljesen hibás, ha egy hibrid és szerződéskötés időpontjában ismeretes, vagy ha hibát a szerződéskötés időpontjában ismernie kellett.

Fogyasztó és vállalkozás közötti-félév és egy kikötési szerződést, e fejezetnek kell lennie az óceázzaosságra és a jótállásra, amikor a fogyasztó hátrányára tér el.

Kellékszavatosság

8.1. Mikor lehetséges élhet Felhasználó a kellékszavatossági jogával?

A Felhasználói Szolgáltató hibát teljesítő módon használja a Polgári Törvénykönyv szükségtelenségét.

8.2. Mily jogok illetik meg a Felhasználót egy kellékszavatossági igénye alapján?

Felhasználói igény – választás szerint – az igény szerint kicserősített, vagyis kicserélő, kivételes, ha ezt elősegíti, ha a felhasználó választja ki, és válasszon egy teljes választékot, ha azt igényli, hogy javítsa az igényeket. Ha egy kijavítást vagy egy kicserélést nem kértek, így nem kérték, hanem igényelték volna az ellenszolgáltatásokra, hogy a vállalkozói vállalkozás költségeit a felhasználó számára kijavítottak, és mihamarabb kijavíttatják őket – végső esetben – a szerződéstől elálltak. Választott kellékszavatossági jográ vált egy másik ábrán, ha az indokolt volt, ha az indokolt volt, vagy ha egy indokolt volt.

8.3. Miben határidőben érvényesítheti a felhasználói kérelem kellékszavatossági igényét?

Felhasználó köteles egy hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint egy hiba felfedezése miatt beállított számú kettő hónapon belül közölni. jelenlegi a fennálló, hogy a szerződés teljesítésétől számított két elévülési határidőn túl kellő szavatossági jogait már nem alkalmazzuk.

8.4. Kivel szemben megfelelő kellékszavatossági igényét?

Felhasználó a Szolgáltatóval szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

8.5. Mily egyébként van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

Egy teljes körű számláló hat hónapon belül a kellékszavatossági igények kielégítése érdekében a hiba közlése legtöbbször több felhasználót, ha a felhasználói felület minden szolgáltatója létrehozza a szolgáltatót, és egy webáruház szolgáltatóját üzemelteti. A teljes teljesítéstől kalapszám eltelte után fel lehet használni, amikor a felnőttek hibája merül fel, amikor a teljes teljesítési időpontja megvolt.

Termékszavatosság

8.6. Miben lehetséges élhet Felhasználó egy termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Felhasználó – választása szerint – kellékszavatossági vagy termékszavatossági igényt igénylő.

8.7. Mily jogok illetik meg a felhasználói terminuszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként a felhasználói igények kielégítésére vagy a kicserélési igényekre.

8.8. A termék hibásnak?

A termék akkor kerül forgalomba, ha a termék forgalomba hozatalát nem kívánja csak akkor.

8.9. Miben határidőben érvényesítheti a felhasználó termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényes Felhasználó a termék gyártója által forgalmazott forgalomba hozott termék két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

8.10. Kivel szemben és bármilyen más típusú éreztetellel szemben termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényes kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben lehetséges. A termék hibája a termékszavatossági igények kielégítésére hatékony.

8.11. A gyártó (forgalmazó) milyen módon mentesül termékszavatossági iránytsága alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag a mentesül a termékszavatossági irányelvek alól, és bizonyítja, hogy:

– a forgalomba hozatali ideje a forgalomba hozatal, vagy

– egy hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalombahozatali időpontban nem volt felismerhető vagy

– egy termék hibája törvény vagy kötelező ellenőrző előírás alkalmazásában.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívom, hogy ugyanazon hiba lép egyszerre, amikor párhuzamosan nem alkalmazzák. Termékszavatossági igényeket kielégítő módon kell egy kicserélt terméket, így a kijavított részre kell beállítani a gyártóval szemben az időt.

Jótállás

8.12. Miben lehetséges élhet fogyasztó a jótállási jogával?

Hibás teljes kiegészítés az egyes tartós fogyasztói cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak szerint. rendeletben foglaltak szerint. rendeletben foglaltak szerint. rendelet alapján a Szolgáltató jótállásra köteles, ha egy felhasználó fogyasztónak megfelelő.

8.13. Felhasználó milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?

A jótállás egy év. A jótállási határidő és a fogyasztói cikk fogyasztói bizottsági javaslatának áttekintése, vagy ha az üzemi üzembe helyezés a forgalomba hozatalra kerül, vagy annak megbízhatóbb vége, az üzemi elhelyezés napjával kezdődik.

Jótállási igénye alapján a jogosult választása szerint

 1.                  kijavítás vagy kicserélést igénylő, kivéve, ha egy választott jótállási jogot teljesen kihúzódik, vagy ha azt egy kötelezettnek tekintik – az első jótállási igény kielégítésére való – a minőségi többletköltségek javulnak, és védekeznek a hibátlan állapotban kifejezetten nagyságrendű szerződést, hátrányos érdeksérelmet; Vagy
 2.         Az ellenszolgáltatás minőségi leszállításának igénylése, a hibát és a kötelezett költségre vonatkozó magazin kijavítással vagy mással szemben, ha egy szerződéstől eláll, ha kötelező a kijavításhoz, vagy egy kicseréléshez nem vállalkozó, hanem egy … a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt.

Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A kijavítást vagy kicserélést – egy dolog tulajdonságaira és egy jogosultságára alapozott rendeltetési helyreállítást – megfelelő határidőn belül, egy jogosult érdekeit kell vizsgálni.

8.14. Mikor mentesül a vállalkozás és a jótállási lehetőstsége alól?

A Szolgáltató jótállási igénylése alóli csak egy lehetséges mentesül, ha bizonyított, hogy hibát okozzon a teljes kiegészítés után keletkezett. azt a figyelmet, hogy ugyanazon hibát kellő időben előszük, és ezt a termékszavatossági és jótállási igényt kielégítjük, és ezzel párhuzamosan visszatassuk az egyes.

8.15. A szolgáltató nem rendelkezik jótállással és jótállási időszakkal (szakmail élettartammal), amely természetes elhasználódásból származik / azaz növekszik, és amely károkért jelent.

8.16. A szolgáltatót nem szabad választani, hanem egyre inkább felhasználni, mint egy különféle lehetőségeket felkínálni.

8.17. Ha a fogyasztói fogyasztói cikkeket nézzük meg a vásárlói kérvényről, akkor a szolgáltató köteles egy fogyasztói cikket kicserélni, úgy érezni, hogy egy meghibásodás egy rendeltetési célt.

 1. A szavatossági igényt kielégítő módszer

9.1. Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződésben a felek részéről, a rendelet elfogadásáról és a fogyasztói hátrányára nem térhet el.

9.2. A fogyasztó kötelessége a szerződés elfogadásának bizonyítása (számlával, vagy csak csak nyugtával).

9.3. A szavatossági ajánlás teljesítésével kapcsolatos költségek és a Szolgáltatót terhelik (Ptk. 6: 166. §).

9.4. A Szolgáltató fogyasztói nála bejelentett szavatossági vagy jótállási igényt jelentő könyvet köteles felvenni.

9.5. A jegyzőkönyv másolatát haladéktalanul, igazolható módon fogyasztói előírások szerint kell bocsátani.

9.6. Ha a Szolgáltató fogyasztói szavatossági vagy jótállási igényeinek teljes körű kielégítése előmozdítja, hogy álláspontjáról – az igényelt elutszálásról gondoskodjon, és hogy egy békéltető tesztkörnyezet forduljon elő – minden bizonnyal a fogyasztók számára javasolt.

9.7. A Szolgáltató a jegyzőkönyvet az annak felvételétől három évig tartó köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatják.

9.8. A Szolgáltató törekednie kell, hogy készítsen kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül vizsgálja meg.

10. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni.

 1. Panaszkezelés rendje

11.1. Áruházunk figyelembe véve a megrendelést jó minőségben, egy megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. A Felhasználóknak még mindig mindig vágyik a Sel vagy annak teljes teljesítésével kapcsolatos szerződés, úgy, hogy Panaszát és Egy Telefonját, E-mail címeket, vagy a levél útján közöltetik.

11.2. Szolgáltató a szóbeli panaszt közvetlenül megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a vásárló egy panaszkezelő eszközt nem akar megtanulni, vagy egy panaszos kivizsgálást nem lehet eldönteni, a szolgáltató panaszt állít fel, és azt állítja, hogy az álláspontjáról meg kell határozni, hogy miért van szükség arra, hogy egy másik olasz példányt áttekintsen a vásárlónak.

11.3. Az írásbeli panaszt a Szolgáltatást 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. Egy panaszról felvett jegyzőkönyvet és egy válaszát másolati példányát öt évig megfigyelő szolgáltató, és azt jelenti, hogy igazolni kell, hogy kérésükre bemutatják.

11.4. Tájékoztatásuk, így egy panasz miatt egyidejű panaszával ellenőrző vagy békéltető tesztrendszert kell előállítani, a következő szerint:

11.5. Fogyasztó panasszal fordulhat a fogyasztóvédelmi hatósághoz:

A fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet 4. (1) bekezdése szerint. rendelet 4. (1) bekezdése szerint. rendelet 4. (1) bekezdése szerint. rendelet szerint közigazgatási alapvető ügyekben az első fokon, a megyeszékhelyen a járási hivatalon, a második fokon országos illetékességgel a pesti Megyei Kormányhivatal jár el. A járási hivatalok elérhetőségei:  http://jarasinfo.gov.hu

11.6. A Fogyasztónak panasz fordult esetlegesen vizsgálja meg békéltető tesztpontját, ha ez elérhető:

7.1. Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál

Tájékoztatjuk, így csak egységes hivatalok és egységes költségvetési szervek alakítják ki működőüket, végül áttekintik és összekapcsolják az egyént. (XII. 2.) Kormányrendelet értelmében a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31. napjával jogutódlással megszűnt.

Ha egy vásárlói jogainak megsértése észleli, jogosult panasszalni egy lakóhelye szerint fordul fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálásának célja egy hatóság döntése és egy fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatására.

Az NFH általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, valamint egy második fókusz ügyekben országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el.

Emiatt a fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak. Elérhetőségek itt megtalálhatók:  http: // jarasinfo. gov.hu/ .

Területileg Illetékes Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége:

Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatala Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály

Cím: 9700 Szombathely, Wesselényi u. 7.

Telefonszám: 94 / 505-220, 94 / 505-219

Fax: 94 / 506-984

E-mail: fogyasztovedelem@vas.gov.hu

Ügyfélfogadás Hétfő: 8.00-12.00;
Kedd, szerda: 8.00-12.00 és 13.00-15.00
Csütörtök: 13.00-15.00, Péntek: 8.00-12.00

7.2. Vitarendezési eljárás az Európai Unió online vitarendezési platformján:  https://webgate.ec. europa.eu/odr/main/index.cfm? esemény = main.home.show és az LNG-HU

A fogyasztói jogviták online megjelenése, valamint a 2006/2004 / EK rendelet és a 2009/22 / EK irányelv módosítása (fogyasztói online vitarendezési irányelve), 2013. évi május 21.-i 524/2013 / EU európai parlamenti és tanácsi rendelet (A továbbra is: egy rendelet) alapul az Európai Bizottság elindított egységes életviteli platformon, 2016. február 15-én rendelkezésre áll, és egy egyedülálló szolgáltatói szerzői hivatalos hivatalos készítményt készítenek online fogyasztói vételére, valamint egy Hírközlés útján állítják elő az előzőket.

A rendelet elfogadása kiterjed az Unióban a távközlési szerződésre, a magyarországi székhellyel szembeni online elfogadásra és a szolgáltatói szerződések felkutatására, valamint az egyetemes fogyasztói hírközlésre, valamint az egyes felhasználókra.

Határon átnyúló fogyasztói jogvita egyetlen egységes webáruházzal fennmaradó vitája Magyarországon kizárólagosan egy fővárosi kereskedelemmel és iparkamara mellett működik egyedül egy békéltető tesztkörnyezet, bár egy szabadon és sokáig elérhető.

Ahhoz, hogy az internetes életképességű platformot előzetesen fel lehessen dolgozni, és előzetesen regisztrálják az Európai Bizottság rendszerét, és miért kell elérni a tömegközlekedést, miután hiányzott az elkészítés, az elektronikus hitelesítéshez pedig a Békéltető tesztelési körzetbe került. Így a fogyasztók, a távolságok egyszerűen felhasználni a megfelelő jogaikat.

7.3. Békéltető testület kezelési kezdeményezése

Ha az eladó egy Vásárló panaszt elutasítja, úgy gondolja, hogy egy Vásárló jogosult egy lakóhely vagy tartózkodási hely, amely az illetékes Békéltető Testülethez fordulni. A békéltető tesztületi kezelő megindításának célja, hogy a Vásárló az Eladóval megkísérelje a vitás ügyet. A békéltető tesztület felelőssége felhasználása fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívánatos térképet. A békéltető tesztközpont feladata, hogy megkísérelje a fogyasztók jogvitáját, így egyedülálló módon hozzon létre Eladót és egy Vásárlót.

A békéltető tesztület kezelése és fogyasztó általmérete indul. A legjobbmet a békéltető testület elnökéhez kell írniban ajánlani.

Eladó székhelye szerint illetékes Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mellett Működő Békéltető Testület

Cím: Szombathely, Honvéd tér 2, 9700

Telefonszám: 94 / 506-645, 94 / 312-356

Fax: 06-34-316-259

 • E-mail: pergel.bea@vmkik.hu
 • Ügyintéző: Pergel Bea békéltető testületi munkatárs

Ügyfélfogadási idő:

 • hétfő: 8.00-18.00
 • kedd, szerda, csütörtök, péntek: 8.00-13

Békéltető Testületek elérhetősége:    https: // www. bekeltetes.hu/index.php?id= testuletek

A 2006/2004 / EK rendelet és a 2009/22 / EK / EK módosító indítvány, 2013. május 21-i 524/2013 / EU európai parlamenti és tanácsi rendelet alkalmazásának alapvető kérdései egy polgári vizsgálati körben, mikro-, kis- és középvállalaton nagy mennyiségű veszteség, rendeltetési hely, kap, használt, igényelten veszteséges, vagy nagyisávú kommunikáció, valamint címzettje.

Az Eladót egy békéltető tesztületi eljárásban történő együttműködési célzás terheli.