Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

Defektjavítás – CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Egy defekt leggyakrabban teljesen váratlanul éri az embert, nem lehet rá felkészülni. Lehet egy veszélyes durrdefekt, de ütközés (másik autóval, útpadkával, stb.) során is rongálódhat az autógumi, sőt, előfordul olyan is, hogy nem baleset okozza a sérülést, hanem szándékos emberi kéz.
Szervizünkkel szinteő problémát orvosolni tudunk, legyen szó kisebb ragasztásról, foltozásról.

Defektjavítás

Gumijavítás

Vállaljuk gumiabroncs és tömlő mindenféle javítását. Az esetek többségében azonnal megvárható a javítás.

Lapos gumi

Mindenki találkozhat lapos gumiabroncsal, aminek több oka is lehet. Legritkább esetben lesz a szeleptű, bár az is beragadhat olykor-olykor egy légnyomás ellenőrzés alkalmából.

Lehetséges hiba okok:

  • idegen test (szög) beékelődése a gumiabroncsba
  • oldalfalsérülés
  • szelephiba
  • felni-gumi perem illesztési hiba
  • viccelődés
  • felni sérülés

A defektet okozó abroncs sérüléseket  kategórizálhatjuk a javítható és a javíthatatlan kategóriába . Illetve ma már az autógumikat is lehet így osztályozni, mert egyes nagy teljesítményű, magas sebességindexű típusok defekt utáni javítása tilos. Mert lehet, hogy 130 km/óra sebességgel haladva vidáman szolgálnának javítva, viszont 200 km/óra sebességű száguldáskor feladnák a harcot, ami rendkívül balesetveszélyes szituációt szül.

Visszatérve  az „átlagos” képességű abroncsokhoz az alaptézis, hogy a futófelület sérülései javíthatók,  a menet közben folyamatosan komoly alakváltozást elszenvedő oldalfalak viszont nem.

Nem minden esetben a gumiabroncs hibáját kell kijavítani.

Nincs olyan autós, aki Talán gyakran használja a kocsiját és még nem kapott volna defektet. Mindenképp bosszúság, ráadásul költeni is kell a javításra. Szerencsés esetben a gumi javítható, megnézzük mikor és miképp.

A defektet okozó abroncs sérüléseket  kategórizálhatjuk a javítható és a javíthatatlan kategóriába .

Defektjavítás

Szezonális gumicsere vagy gumiabroncs vásárlása  kapcsán várjuk!

+36 30 754 4026

 06 94 367 303

Defektjavítás – CENTRUM GUSZISZERVIZ KÖRMEND

Defektjavítás.

A defektjavító készlet használata után érdemes mihamarább felkeresni javító műhelyünket.A defektjavító készletek használatánál általában előírják, hogy az azzal megjavított gumiabronccsal csak csökkentett sebességgel szabad közlekedni, az első gumiszervizig.

Nézd meg, hogy a kerék javítható-e, vagy sem. Ha a gumi javítható, akkor megcsináljuk, aztán visszaadjuk a helyére, ha pedig nem, akkor ajánlatot teszünk új gumi beszerzésére.

Defektjavítás – CENTRUM GUSZISZERVIZ KÖRMEND