Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

GUMIBOLT

GUMIBOLT.

Vásároljon az interneten

 1. Weboldalunkon  nem  kell regisztrálni. A terméket a ” Rendelés ” helyre rendelheti meg. A megjelenõ ûrlapon, a nélkülözhetetlen adatot kérünk Öntõl, vásárlás után a ” Megrendés elküldése ” néhány küldheti el nekünk megrendelését.
 1. Az Ön által megadott adatok alapján, minden esetben telefonon felkeressük, hogy a szállítás vagy személyes vétel idõpontját egyeztessük, és az esetlegesen felmerülõ kérdéseire válaszolhassunk. Ilyenkor van mód a kívánt termék megrendelésének limondására, vagy a típusváltására.
 1. Ha telefonon is beszéltünk, nincs más dolga, mint várni a futárt, ami hamarosan kiszállítja a kívánt terméket. Személyes átvétel esetén a megbeszélt idõpontban átveheti a terméket. A számla kiegyenlítésére az átvételkor kerül sor. A számlát a termék csomagolása alatt találja. Elõleget nem kérünk és csomagolási költséget sem számolunk fel.
 2. Nem minden gumiabroncs egyforma. Amikor az interneten szeretnénk gumiabroncsot vásárolni gépkocsink számára, gyorsan rájövünk, hogy a gumiabroncsok választéka rendkívül széles. Ha nem tudjuk, milyen kritériumok alapján válasszuk ki a nekünk megfelelő gumit, nehéz lesz ebben a nagy választékban döntésre jutni.  (kategóriák)
  Milyen típusú gumiabroncs felel meg a legjobban az Ön vezetési stílusának ? Milyen típusú gumiabroncs kínál hosszú élettartamot és biztonságot akár téli körülmények között ?
  Az Autógumibolt a felhasználók részére próbálja meg a legtöbb információt nyújtani a gumiabroncsok különbözõ Gyártóinak és típusainak ismertetéseivel.
 3. Az autógumi a gépkocsi és az úttest közötti kapcsolatot tartja fenn, mindenféle topográfiai, klimatikus, sebességgel kapcsolatos feltételek, valamint útviszonyok mellett biztosítja a szükséges erõátvitelt és komfortot.

  A gumiabroncs számos igényt kielégít:

  • A gépjármû, valamint rakományának alátámasztása és szállítása
  • Útegyenetlenségek hatásának kiegyenlítése, csökkentése, elnyelése
  • Hajtó- és fékezõerõ átvitele az úttest felületére
  • A haladási irány megváltoztatása és fenntartása
 4. GUMIBOLT.
 5. Gumiabroncs méretek (Számok az oldalfalon)

  Mit jelent az, hogy 195/65R15 91T ?

  gumiabroncs  méretei és mûszaki adatai az abroncs oldalán vannak feltüntetve. Fontos, hogy tudjuk, mit jelentenek ezen kódok , amelyek a gumiabroncs azonosítójaként mûködnek, így a helyes gumiabroncshoz szükségesek.

  195 = A gumiabroncs szélessége milliméterben (mm)

  /65= A gumi magasságának és szélességének viszonya

  R= Az abroncs szerkezeti felépítése (radial/diagonal)

  15= A felni átmérõje col-ban, 1 col = 1″ = 25,4 mm

  91= terhelhetőség megadása, itt 91 = 615 kg (Lásd táblázat)

  T = sebességhatár jelölése, T = 190 km/h (Lásd táblázat)

GUMIBOLT.

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND