Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

LAUFENN új téli gumik

LAUFENN új téli gumik.

Új gumiabroncsot,csak párban, vagy garnitúrában értékesítünk.

Laufenn új téli gumi. /AKCIÓS./ .

Laufenn  a  Hankook  kedvező áru gumiabroncsa. Laufenn  felhozatalában a  Hankook  korábbi termékei jelennek meg az átlagos piaci árnál jóval olcsóbban,  személygépkocsibanSUV  és kisteherautó abroncs kategóriában. Hóban, fagyban és latyakos időben, amikor a vezetés körülményei kiemelkedő romlanak, biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő téli gumik használata, Laufenn új téli gumik

Hóban, fagyban és latyakos időben, amikor a vezetés körülményei kiemelkedő romlanak, biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő téli gumik használata Használt   téli gumit   keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt   téli gumit    Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a   gumi   lecseréléséhez. Használt téli gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron. Új téli gumik.

A   téli   abroncs jellegzetessége a futófelület területén is megnyilvánul. Sokkal több bemetszés található rajta és sokkal sűrűbben barázdált a   téli   abroncs profilja (ötször több barázda, mint egy nyári abroncson), továbbá a szélesebb központi barázdák gyorsabban távolítják el a vizet és a hólét.

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a   gumi  lecseréléséhez.

Rendeld meg most! –   ÚJ akciós téli gumi! 

Minden téli gumit lefényképeztünk. A kiválasztott nyári gumit – téli gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját   gumiszervizünkben.

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ 
                                                       CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Új AKCIÓS téli gumik raktáron.

Új téli autógumik.  Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  téli gumiabroncsok  felszereléséhez.Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A téli  abroncsok  egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  téli gumi , ajánlatok az  Autogumicentrum   nyári gumi  készletéből.  Téli gumi  akció óriási választékban.

LAUFENN új téli gumik

Autogumicentrum. Gumibolt és szerviz.

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

LAUFENN akciós új téli autógumi .