Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

SZUPER ÁRAS GUMIABRONCSOK.

SZUPER ÁRAS GUMIABRONCSOK.

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron

Új nyári   gumi. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a   nyári gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak. A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós   nyári gumi   ajánlatok az    Autogumicentrum  nyári gumi   készletéből.  Nyári gumi   akció óriási választékban. 

                                           GUMIBOLT és SZERVIZ   –
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

SZUPER ÁRAS GUMIABRONCSOK.

Vásárolja gumiabroncsait a legolcsóbban!

H, fagyban és latyakos időben, amikor a vezetés körül gumiabroncs kiemelkedő romlanak, biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő téli használat Használt    téli gumit   keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű új  téli gumit    Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a   gumi lecseréléséhez. ÚJ téli gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron. Új téli gumik.

A    téli    abroncs jellegzetessége a futófelület területén is megnyilvánul. Sokkal több bemetszés található rajta és sokkal sűrűbben barázdált a    téli   abroncs profilja (ötször több barázda, mint egy nyári abroncson), továbbá a szélesebb központi barázdák gyorsabban távolítják el a vizet és a hólét.

Folyamatosan alacsony gumiárak.

Rendeld Meg Most! –    ÚJ Akciós Téli Gumi! 

Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a   nyári gumik 
felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.
A törvény által előirt minimális mélység   1,6 mm  , amely a minta középső háromnegyedét, valamint az abroncs teljes kerületére vonatkozik.
AKCIÓS gumiabroncsok.