Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

TRACMAX 4X4 SUV GUMIK.

TRACMAX 4X4 SUV GUMIK.

4×4 offroad  gumiabroncsok, elengedhetetlenek az úton kívüli utazásokhoz. Ez a kategória kizárólag a terepjárók számára készült. Ezek a nagyon erős kerekek nagy hajtóerővel rendelkeznek, és a „M/T” (Mud Terrain) felirat alapján ismerhetők fel. Nagyon ellenállóak is.

Néhány éve a SUV-k (az utcai használatra tervezett terepjárók) a legdivatosabb járművek közé tartoznak. Ahhoz, hogy ezek a járművek jó vezetési kényelmet nyújtsanak, a gumiabroncs gyártók számos modellt kínálnak különböző jellemzőkkel.

A 4×4-es gumiabroncsok sajátossága, hogy 4-esével kell felszerelni őket. Tehát nem cserélhet ki egy vagy két kereket egy tengelyen, és hagyhatja a többit.

Minden cserénél mindig 4 azonos gumiabroncsot szereljen fel. Ezért ugyanazon a márkának kell lenni, és ugyanazoknak a méreteknek, sebességi és terhelési indexeknek, mintázatoknak… Ha nem tartja be ezt az ajánlást, a hajtás nem fog megfelelően működni. Ez elősegíti a drága javítást igénylő mechanikai alkatrészek kopását is. Végül folytassa a felfújási nyomást (legalább havonta egyszer), hogy elkerülje az egyensúlyozási problémákat. Így megheti a SUV vagy 4×4 gumiabroncsok élettartamát.

 

TRACMAX 4X4 SUV GUMIK.

Ez a paraméter gyakran elhanyagolódik a vezetők által, amikor gumiabroncsot választanak. Igaz, hogy a hagyományos meghajtású kerekek, melyekkel a 4×4-esek felszereltek, javítják a vezetési minőséget, de télen nem számítanak rájuk a kényelméért és a biztonságért.

A többi autóhoz hasonlóan a 4×4-eseket vagy a SUV-kat téli időszak gumiabroncsokkal kell felszerelni. Forduljon tehát a téli gumiabroncsokhoz. Ezeket úgy tervezték, hogy hatékonyan leküzdjék a havas és jeges utakat. A jó tapadás, amit a hőmérséklet, a hóval vagy a faggyal való érintkezéskor biztosítanak, garantálja a jó biztonságot és a kényelmet az utakon, amikor a hőmérséklet 7 °C alá esik.

TRACMAX 4X4 SUV GUMIK.

Hasonló termékeink