185/60r15 használt téli gumi Fulda 1gar

185/60r15 használt téli gumi.

 4db használt
téli gumiabroncs  , 2018-19 ″,     6,5-7mm,   80-90%,
Ár:   8.500, – / db
                                                                    GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND    
Meghirdetett darabszám csak egyben rendelhető! 
Minden használt téli gumit lefényképeztünk, így ön biztosan az ajánlatban szereplő gumihoz tartozó képet nézi! Minden használt gumi mellett feltüntettük, az ön számára fontos, mint a pontos méret, a profilmélység, és a gyártási időpont (DOT). ezen alapján ön el tudja dönteni, hogy melyik  gumiabroncsot szeretné megvásárolni. 
Használt téli gumit  keres? Jó helyen jár!
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Rendelje meg az autogumicentrum.com webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk. Magas minőségű gumik.
Mitől  téli gumi  egy autógumi? A

Mitől  téli gumi egy autógumi?

téli gumi  jobb tapadással rendelkezik havon, nedves, vagy sáros útfelületen, mint egy  nyári gumiabroncs . Mélyebb profillal vannak ellátva, hatékonyan szorítják ki a gumi és az útfelület közül a havat, sarat, vizet. Azon kívül hogy mélyebb barázdákkal rendelkezik,a sűrűbb futómintázat is a jellemzői közé tartozik.

Az „M+S” jelzés az összes  téli gumiabroncson , ellenben csak az egy hópelyhet és egy hegycsúcsot ábrázoló nyomat garantálja az abroncs „téli” mivoltát. Minden ilyen jellel ellátott  gumiabroncs  a  téli gumi   kategóriába sorolható.

Több szempontból is különbözik a  téli gumiabroncs  egy  nyári gumiabroncs  – tól. A   téli autógumi , anyagának alacsony hőmérsékleten való rugalmasságában is különbözik. A  gumiabroncs  hatékonysága 7°C alatt az értékes mértékű, 7*C fok felett a  téli gumiabroncs  veszít teljesítményt. A  téli gumi  jellegzetessége a futófelület területén is megnyilvánul.

Sokkal több bemetszés található rajta és sokkal sűrűbben barázdált a  téli gumi  profilja, ötször több mint egy  nyári gumiabroncs – on. A szélesebb központi barázdák gyorsabban távolítják el a havat, vizet és a hólét. Egy tengelyen használjon hasonló típusú, ugyanannyira kopott abroncsokat, és a szokásos nyomást 0,2 bar-ral emelje meg , ugyanis a hideg miatt ez csökken.

Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű, jó minőségű (5-6mm) profilmélységű gumik.

Használt akciós Nyári gumi – téli gumi  – Rendeld meg most!

185/60r15 használt téli autogumik

                                              HASZNÁLT NYÁRI GUMIK – KÖRMEND

185/60r15 használt téli gumi.

–  Rendelje meg most! 

185/60r15.

8.500 Ft

4 készleten