Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

HANKOOK GUMI

HANKOOK GUMI.

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   HANKOOK
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Az 1941-ben alapított HANKOOK a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója. A HANKOOK a gumiabroncsok széles választékát kínálja 185 országban, személy- és haszongépjárművekhez, szabadidő-autókhoz (SUV), autóbuszokhoz és kamionokhoz.  A bevételt tekintve a HANKOOK a világ hetedik legnagyobb gyártója.  A koreai vállalat nagy összegét fordította kutatásra és fejlesztésre, hogy első osztályú gumiabroncsokat kínálhasson.
A HANKO 4 regionális központban 14.00 órától 20 leányvállalattal rendelkezik külföldön, 5 kutató-fejlesztő központban több mint 50 fő OKOK üzemeltet, és bevételének 70 %-a külföldi piacokról származik.

A HANKOOK Tire a világ 7. legnagyobb gumiabroncs gyártó cége, melyet 1941-ben alapítottak Dél-Koreában a Chosun Tire Company néven, és csak 1968-ban vette fel a mostani nevét. A cég a gumiabroncsok mellett fékpadok, és akkumulátorok gyártásával foglalkozik. Beszállítója többet között a Hyundai-nak, a Toyota-nak, és a Ford-nak. A koreai autógyárak futószalagról kijövő járműveire nagyrészt HANKOOK abroncsokat szerelnek fel, de emelett fontos partnere többek között az Audinak, a KIA-nak, a Hyundai-nak.

HANKOOK gumi

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal

HANKOOK –  HANKOOK

Elköteleződés a magas minőség iránt.

A Hankook Tire folyamatos technológiai fejlesztésekkel és innovatív termékeinek magas minőségével tesz a jövő mobilitási megreformálásáért, mely az egyedi Hankook Innovációs Teljesítményre (HIP) és minőségi rendszerére támaszkodik. A Hankook Tire kifejlesztette a magas szintű technológiákat és a piaci előnyöket biztosító minőséget, hogy létrejöjjön, amit a vásárlók ügyfélszolgálati eredményei támasztanak alá.

Technológiai fejlettségünk révén – amely minden téren az ipar legjobbjai közé emel minket – egy lépéssel mindig versenytársaink előtt járunk annak érdekében, hogy valóra váltsuk azt a víziót, amit megálmodtunk a jövő vezetési kultúrájáról. Megélni a mobilitás minden pillanatban; vidámnak és önfeledtnek lenni; megtapasztalni a legújabb mobilitási technológiákat, és tanúi lenni a hihetetlen technikai fejlődésnek. Biztosítani vásárlóink ​​vezetési élményét és új lendületet vinni a jövő alakításába. Fáradhatatlanul kutatunk, rettenthetetlenül harcolunk, merész innovációkat valósítunk meg, melyek meghatározóak lesznek a jövő mobilitásában.

HANKOOK GUMI