Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

215/55R17 KUMHO nyári gumi

215/55R17 KUMHO nyári gumi

215/55R17 W HS52 Ecsta XL

Kumho

Nyári abroncs, SI:W=270 km/h, LI:98=750kg

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –  KUMHO
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

A   KUMHO   középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

215/55r17 .

A Kumho kínálata

A   KUMHO   európai gumiabroncs palettáján megtalálhatók a személyautó, 4×4/SUV és kishaszon gumiabroncsok egyaránt. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ezért a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

A kiváló ár-érték arányban található Kumho nyárigumi úgy lett kifejlesztve, hogy az egész szezon alatt balesetmentes vezetést tudjon. Mivel az időjárás egyre inkább melegszik, egyre több autós keresi a számára legideálisabb nyári gumiabroncsot.

A   KUMHO   , még a Samyang és Marshal gumiabroncsok gyártója is.

Termékei nagyon népszerűek a tengeren számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük nagyszerű ár/érték arányuk gyártó miatt.

A cég nagy gondot fordít a folyamatos újításokra és korszerűsítésekre. Az innovációs technológiákkal a célja, hogy előkelő helyen tudjon maradni a versenyzők köreiben. Ennek tökéletes mindent el is követ, hogy termékei tökéletes eredményt érjenek el az abroncsteszteken. A Kumho nyárigumik minőségével, szuper teljesítményével pedig már lenyűgözze szinte az összes autóst, akinek fontos a biztonságos és balesetmentes közlekedés a nyári időszak során.

215/55r17 .

KUMHO NYÁRI gumiabroncsok.

A   KUMHO   Korea második, a világ 9. legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek termékei a világ élébe tartoznak, a gumiabroncsai a teszteken kiváló eredményekkel szerepelnek. A márka elismertségét jelzi, hogy Mercedes-Benz, Mitsubishi, Volkswagen, a Kia, Hyundai és Chevrolet egyre több modellben is az autógyárak első szerelésként választják a Kumho gumikat.

KUMHO GUMIABRONCS

KUMHO NYÁRI gumiabroncsok.

A kiváló minőségű dél-koreai abroncsokat többször választották első szerelésnek neves nyugat-európai gyártók is, többek között a Mercedes, a Ford és a Volkswagen új autói is gurultak már ki a gyárból Kumho autógumikon.

215/55R17 KUMHO nyári gumi.

KUMHO autógumi

ELFOGYOTT!