Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

215/60r16c használt téli kisteher Nexen 2db

215/60r16c használt téli kisteher Nexen.

215/60r16c használt nyári kisteher

2db használt
nyári gumiabroncs, 2017″, 6,5mm, 80%,
Ár:9.000, – / db

Kisteher, Cs használt nyári-téli gumi.

AC gumik, az XL-es gumik és az RF-es gumik többszörös autójával, amikor egy nagyobb terhű, járműre kell gumit keresni. Ezek a gumitípusok ugyanis mind növelt terhelhetőséggel rendelkezik, tehát az átlagostól nagyobb terhű autókra ajánlják. Sok esetben azonban az emberek nem tudják, hogy mi a különbség, így amikor új gumit vásárolni, és tudod, hogy járművükre erősített, vagy nagyobb terhelhetőségű gumi kell, akkor már van, hogy melyik lesz a megfelelő.  Kisteher, Cs  . A Cs gumik szintén erős gumik, amelyeket kistehertóra és nagyobb terhű autókra, illetve kisebb teherszállítókra alkalmaznak, ezért van egy kis különbség az elírt teher között.

Kisteher, Cs gumi

Használt Akciós Nyári Gumi – Téli Gumi   – Rendeld Meg Most!

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ 
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Vásárolja meg az   autogumicentrum.com   webáruházban! Használt téli gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű téli gumikkal.

Kisteher, Cs használt nyári-téli gumi

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szinteta g umi   lecseréléséhez.

Biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő nyári gumik használata. Használt nyári gumit keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt nyári gumit  . Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez. Használt  nyári gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Ma már egyre drágábbak az  új nyári gumik , ezért nagyon élvezik a nyári gumikat  vásárolnak a gépjárművekre. Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Használt  nyári gumit  keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt  nyári gumit .
Az Ön  abroncsai  a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumik l ecseréléséhez. Használt  nyár i gumik  eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
                                            HASZNÁLT NYÁRI GUMIK – KÖRMEND

215/60r16c használt téli kisteher Nexen.

9.000 Ft

ELFOGYOTT!

ELFOGYOTT!