Új és használt autógumik, akciós áron!

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS TÉLI GUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.
SKU: 27000

225/45R17 KUMHO HS52 nyári gumi

225/45R17 KUMHO HS52 nyári gumi

AKCIÓS ÚJ NYÁRI GUMIK.

Arány 45
Átmérő (coll) 17
Defekttűrő Nem
Fékezés A
Fogyasztás C
Idény Nyári gumi
Profil 225
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) W=270 km/h
Terhelés index (LI) 91=615 kg
Zaj 71
                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –  KUMHO
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

 

Új nyári  gumi. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  nyári gumiabroncsok felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak. A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  nyári gumi  ajánlatok az   Autogumicentrum nyári gumi  készletéből.  Nyári gumi akció óriási választékban. 

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

Használt akciós Nyári gumi – téli gumi  –  Rendelje meg most

225/45R17 KUMHO nyári gumi

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Új nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumiabroncsokkal.

225/45R17 KUMHO új nyári gumi

A dél-koreai gyártó szerint az új  Kumho Ecsta HS52  egyesíti a megbízható tapadást, a rövid féktávot (az újdonság az EC gumiabroncs-címkézési rendszerében a megfelelő A besorolású nedves fékezéssel) és a jó környezeti teljesítményt. Ennek érdekében a  Kumho Tire  mérnökei új gumikeveréket fejlesztettek ki, és teljesen újratervezték az abroncsokat. ajánlat a HS52 megfizethető gördülési ellenállást kínálunk elődjénél, 30 több teljes teljesítést, valamint olcsóbb belső és külső futást.

A KUMHO Ecsta HS52 a High-Performance kategóriába tartozik, és a sportos tulajdonságokat a megnövekedett komfortfokozattal ötvözi, és az előző generációs abroncsokhoz hasonló tulajdonságok is javultak, mint az üzemanyag-hatékonyság és az élettartam. Az Ecsta HS52 megalkotásakor a cég mérnökei gumi újkeverékeket és teljesen új belső szerkezetet dolgoztak ki, és az európai jelölési rendszer szerint a rendelkezésre álló „A” besorolást kapták az üzemanyag-fogyasztást beállító gumi gördülési ellenállásra.

A gyártó szerint az új abroncsok jobb fékteljesítményben, stabilabb tapadásban, különösen manővereknél, 30%-kal megnövelt futásteljesítményben és csökkentett gördülési ellenállásban különböznek elődjüktől. Arra is menetanak, hogy javítsák a luxusautókba, mind a kompakt autókra szerelik őket.

Termékei nagyon népszerűek a tengeren számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük nagyszerű ár/érték arányuk gyártó miatt.

KUMHO Korea második, a világ 9. legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek termékei a világ élébe tartoznak, a gumiabroncsai a teszteken kiváló eredményekkel szerepelnek. A márka elismertségét jelzi, hogy Mercedes-Benz, Mitsubishi, Volkswagen, a Kia, Hyundai és Chevrolet egyre több modellben is az autógyárak első szerelésként választják a Kumho gumikat.

225/45R17 KUMHO HS52 nyári gumi

KUMHO  középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
ÚJ nyári gumit keres? Jó helyen jár!
ÚJ akciós nyári gumi – Rendeld meg most!
225/45R17 KUMHO HS52 nyári gumi

KUMHO gumi.

27.000 Ft

16 készleten