Új és használt autógumik, akciós áron!

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS TÉLI GUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

155/70R13 Tracmax akciós nyári gumi

155/70R13 Tracmax akciós nyári gumi.

AKCIÓS ÚJ NYÁRI GUMIK.

Gumiabroncs mérete:155/70 R13

sebességi index:T = max 190 km/óra

terhelési index:75 = max kg

Évszak:Nyári

Gépjármű típusa:Személyautó

TRACMAX   X Privilo TX-2 155/70 R13 75T jó véleményeket kap, az ára nagyon vonzó, és a mindennapi használatra alkalmas.

155/70R13 Tracmax akciós nyári.

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron

Új nyári  gumi. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  nyári gumiabroncsok felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak. A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  nyári gumi  ajánlatok az   Autogumicentrum nyári gumi  készletéből.  Nyári gumi  akció óriási választékban. 

                                           GUMIBOLT és SZERVIZ   –  TRACMAX NYÁRI GUMI
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

155/70R13 Tracmax akciós nyári gumi

A TRACMAX X Privilo TX3 a Tracmax nyári gumiabroncsok alapkínálatához tartozik. Az üzemeltetés gazdaságossága itt a legfontosabb szerepet játszik. TRACMAX így az olcsóbb autók tulajdonosainak szól, akiknek nem kell extrém körülmények között tartaniuk, és nem várnak el hibátlan vezetési tulajdonságokat nagy sebességnél. Ennek ellenére az üzembiztonsággal kapcsolatos minden követelményt fenntartják.

A Tracmax X Privilo TX-3  igen népszerű az autósok körében. Futófelületének mintázata hatékonyan kiszorítja a vizet és nagy sebességnél is stabilitást nyújt. Remek ár-érték arányt képvisel.

A Tracmax X Privilo TX-2  jó véleményeket kap, az ára nagyon vonzó, és a mindennapi használatra alkalmas.

A Tracmax X Privilo TX-1  egy teljesítményorientált nyári gumi. A fogyasztók kedvelik, és általában kedvező véleményeket kap.

                                                               TRACMAX ÚJ GUMI     

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. TRACMAX márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek. A TRACMAX gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

12.500 Ft

4 készleten