Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

DEBICA GUMI

DEBICA GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   DEBICA
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A Goodyear-Dunlop csoport egyik leányvállalataként ismert  Debica  márkát 1937-ben alapították. Megkülönböztetett helyen a gumiabroncs-gyártásban szerzett sokéves tapasztalatnak köszönheti.

DEBICA  –  DEBICA

A Lengyelországban markánsan jelen lévő Debica termelésének 73%-át más európai piacokra exportálja. A Debica  nagyon jó ár/érték arányú gumiabroncsokat kínál, amelyek hasonló teljesítményt nyújtanak, mint a neves márkák termékei.

DEBICA GUMI

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal

Új és használt nyári-téli gumik értékesítése. Új nyári-téli gumiabroncsok, gazdaságos, budget, középkategóriás, prémium kategóriás is. Gyors kiszállítás, kedvező házhoz szállítási díj, minőségi futott  gumik .

debica_logo

Az 1937-ben alapított Debica a legnagyobb lengyel gumiabroncs gyártó cég.

A több mint 70 éves múltra visszatekintõ Debica 1995 óta a Goodyear cosport tagja.

A világ egyik legnagyobb abroncsgyártójával maga mögött a Debica hozzáfér a legfejlettebb technológiákhoz és kutatókozpontokhoz, ami garantálja a Debica abroncsok kiváló minõségét, a jó ár-érték arány pedig kitûnõ választássá teszi õket.

2000-ben a Pozanban rendezett Nemzetközi Motor Expo-n a Debica Quartett 2 kisteher abroncs aranyérmes lett .

GOODYEAR TERMÉK A Debica a legnagyobb gumiabroncsgyártó cég Lengyelországban. A Debica gumiabroncsgyárat 1937.-ben alapították. A Debica gyártott autógumi-abroncsokat, terepjáróabroncsokat, és mezõgazdasági gépekre való abroncsokat. Termékei megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. 1995.-ben a Goodyear csoport tagjává vált, miután a Goodyear megvásárolta a cég részvényeinek javát. 2006.-ban a Debica már 6 kontinens több mint 60 országában értékesítette gumiabroncsait.

Centrum gumiszerviz kft. Körmend
Tel: 30 754 4026,
Időpont egyeztetés:  06 94 367 303 ,