Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

DUNLOP GUMI

DUNLOP gumi.

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   DUNLOP
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A DUNLOP  1888-ban kezdett gumiabroncsokat gyártani. A számos csoport, forgalmazott, csúcsminőségű terméket hozott létre. Manapság a DUNLOP népszerűsége nem szorul bizonyításra.

A DUNLOP a világ egyik vezető gyártója, fejlesztője és értékesítője a motorkerékpár, személyautó, és teherabroncsoknak. A DUNLOP kitűnő hírnévnek örvend a nagy teljesítményű autók és a motorrkerékpár tulajdonosok körében. Kiterjedt verseny tapasztalatainak és meggyőző sikereinek számos innovatív abroncsot mutatott be az évek során.

Termékeit szinte az összes híres autógyárban kínálja gyári elsőszerelésként: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota és Volkswagen.

DUNLOP  –  DUNLOP

1890-ben nyitotta meg első abroncsgyárát a brit Dunlop Dublinban. Ma 75%-ban a Goodyear , 25%-ban a Sumitomo tulajdonában áll. A világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, első szerelésként megtalálható megannyi autótípuson. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával foglalkozik személy-, kisteher- és 4×4/SUV autók számára.

DUNLOP gumi

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal

KIK VAGYUNK?

Több mint 125 éve a teljesítmény és az újítások iránti rendíthetetlen elkötelezettség hajt bennünket.

Ezért pontosan tudjuk, mit jelent nagy teljesítményű és nagyon nagy teljesítményű gumiabroncsokat gyártani a vezetés megszállottjainak.

Az országúton és a versenypályán vannak olyan eredmények, amelyek igazolják kemény munkánkat.

Dunlop – mindig csak előre.

SZAKÉRTELMÜNK

  • Az első  felfújható gumiabroncsot John Boyd Dunlop találta fel 1888-ban. 
  • Az első  helyet szereztük meg a 24 órás Le Mans-i versenyen, bármilyen hihetetlen, 34 alkalommal – többször, mint minden más gyártó.

AZ ÚJÍTÁSOK

  • 1962.  – A Dunlop felfedezi a vízen futás (aquaplaning) jelenségét, ami áttörést hozott abban, hogy a gumiabroncsok nagy sebesség mellett is megtartsák tapadásukat nedves útfelületen.
  • 1972.  – A Dunlop kidolgozza a RunOnFlat technológiát, amely lehetővé teszi, hogy a jármű még defekt esetén is tovább tudjon haladni.
  • 2014.  – A Dunlop kidolgozza a Noise Shield technológiát, amelynek célja az utastérben zajló zaj jelentős, akár 50%-os csökkentése.*