Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

KLEBER GUMI

KLEBER GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   KLEBER
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Több mint 100 éve van jelen a gumiabroncs piacon. A közkedvelt márka a Michelin csoport tulajdona.

A KLEBER a Michelin csoporthoz tartozó középkategóriás gumiabroncs, Franciaországból származik.

 

Elsősorban személy- és kishaszon-gépjárművekre gyártott gumiabroncsokat.

Gyakori elsőszerelés Volkswagen, Peugeot, Opel, Renault és Suzuki autókon.

A KLEBER középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akiknek napi rendszerességgel rendelkezik az autójukat, de nem szeretnének prémiumot fizetni, ezért legalább, hogy érezhető kompromisszumokat elfogadni.

 

kleber_logo

A KLEBER 100 év óta a  megbízhatóság, biztonság és közelség  hármas szabályára építi jó hírnevét. Ez a három kleber_logo.gif döntõ fontosságú elõny bevezetése abban, hogy az Európa-szerte ismert márkából a piac egyik vezetõjévé lépés elõ, valamint hogy a legnagyobb gépjármû konstruktõrök partnerévé váljon. Ez a követelmény érvényes teljes termékskálájára. A KLEBER minden gépjármû típusra gyártott abroncsokat és az autóvezetõk számára  biztonságot és nyugalmat  garantál.

Assistance létrehozása
A KLEBER bevezeti ingyenes Assistance szolgáltatását, mely napi 24 órán át a hét minden napján egész Európában érvényes. kleber3.jpg Defektetett vagy abroncsai megsérültek? Csak telefonálni kell a KLEBER Asisstance-nak és egy autó szakember felszereli pótkerekek elvontatja vagy a legközelebbi eladóhoz.

 

2004
A Dynaxer HP2 termékskála piacra dobása
Hogy nedves aszfalton nagyobb biztonságot nyújtson felhasználóinak, a KLEBER megalkotta a DYNAXER HP2-t, az esõabroncsot. Elõnyei: kiváló fékhatás és magatartás még nagyobb vízrétegen is, továbbá rendkívül jó úttartás száraz talajon.

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal

KLEBER GUMI

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND

 

Rendelje meg az   autogumicentrum.com   webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.
Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.Használt   nyári gumik – téli gumik   eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.