Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

MATADOR GUMI

MATADOR gumi

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   MATADOR
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A MATADOR gumiabroncs-gyár 1905-ben kezdte meg tevékenységét a volt Csehszlovákiában. 2009-től a német Continental csoport tagja, azóta partnere támogatásával Szlovákiában gyártott gumiabroncsokat.  A több mint 100 éves tapasztalatnak kínálunk, a MATADOR jó minőségű gumikat minden típusú járműhöz.  A gazdaságos, jó teljesítményű gumiabroncsok Európa-szerte szállítják a gyártó sikeréhez. A termékskála az autógumiktól (13-18″), a kisteherautó-gumikon (14-16″) és a terepjáró-gumikon (15-20″) át, a nehéz-tehergépjármű-abroncsokig terjed.

MATADOR gumi

A MATADOR egy európai gumiabroncsgyártó cég, ahol az abroncsokat német technikával gyártják. Az első gyárat 1905-ben alapították a szlovákiai Puchovban. A cég 1925 óta foglalkozik gumiabroncsok gyártásával. 2007-ben a Continental tulajdonjogot szerzett a cégben, az ő kezükben van a Matador 51%-a, így a MATADOR a Continental csoport tagja. A gyártó a világ mintegy 80 országában jelen van a termékeivel. Legnagyobb export partnerei az USA, az Egyesült Királyság, Németország és Oroszország. Téli gumi és nyári gumi és négy évszakos gumi gyártásával foglalkozik személyautó kisteherautó és 4×4/SUVk számára.

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal
Matador nyári GUMI

Matador – Kihívásra készen!

A professzionális mindenes.

A Matadorral Ön minden küldetésre készen áll, hiszen ezeket az abroncsokat vérbeli szakértők fejlesztésék. A dinamikus, modern és hatékony termékekben a Matador abroncsfejlesztői tevékenységének sok-sok éves sikertörténete és tapasztalata tükröződik. A Matadorral Ön minden kihívást készen fogadhat.

A komoly hírnévvel rendelkező Continental csoport tagjaként a Matadornál immár régi hagyomány a magas minőségi követelményeknek való megfelelés, hála az európai gyártási és technológiai kompetenciának.

A Matador márka a következő fő értékeket képviseli:

  • Dinamikus:  Modern, rendkívül aktív márka, tele energiával és nagyratörő ambíciókkal.
  • Tapasztalt:  Több mint 110 éves tapasztalat az abroncsiparban.
  • Felkészült:  Széles termékskála, amely minden szegmenst és minden időjárási körülményt felölel.

A Matador márka a régi hagyományt, széles portfóliót és megbízható teljesítményt jelent.

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND