Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

KUMHO GUMI

KUMHO GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   KUMHO
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Új téli autógumik..

Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! ÚJ téli autógumik. széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.

Új téli gumik.

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumi  lecseréléséhez.

Rendeld meg most! –  ÚJ akciós téli gumi!

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

A KUMHO középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

A Kumho kínálata

A KUMHO európai gumiabroncs palettáján megtalálhatók a személyautó, 4×4/SUV és kishaszon gumiabroncsok egyaránt. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ezért a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

KUMHO  –  KUMHO

A KUMHO , még a Samyang és Marshal gumiabroncsok gyártója is.

Termékei nagyon népszerűek a tengeren számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük nagyszerű ár/érték arányuk gyártó miatt.

KUMHO GUMI

A KUMHO Korea második, a világ 9. legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek termékei a világ élébe tartoznak, a gumiabroncsai a teszteken kiváló eredményekkel szerepelnek. A márka elismertségét jelzi, hogy Mercedes-Benz, Mitsubishi, Volkswagen, a Kia, Hyundai és Chevrolet egyre több modellben is az autógyárak első szerelésként választják a Kumho gumikat.

Amit tudni érdemes új abroncs vásárlása előtt

Az új gumiabroncs vásárlása az egyik legfontosabb döntés, amelyet megtehet a járművének. Emlékeztetni szeretnénk ügyfeleinket, a gumiabroncs a legkritikusabb érintkezési pont az autó és az út között. Megfelelő figyelmet kell fordítani olyan szempontokra, mint a tapadás futófelületre, az ellenállási ellenállásra és a kopásra, mivel ezek befolyásolják az általános kezelést és a teljesítményt, különösen nedves vagy téli körülmények között.

KUMHO GUMI

Ahhoz, hogy eldöntse, eljött-e az ideje új gumiabroncsok vásárlásának, érdemes ellenőrizni, hogy a jelenlegi abroncsok csak részben vagy teljesen kopottak e. Ha az abroncsok csak részben kopottak, sérültek, koruk miatt előfordulhat, hogy ki kell cserélni őket. Ahhoz, hogy a megfelelő gumiabroncs illeszkedjen a kerékhez, először meg kell határozni a megfelelő abroncsméretet, valamint a terhelési indexet és sebességet. Megmutatjuk, hol és hogyan találhatja meg ezeket a fontos. Vajon nyári-, téli, vagy négyévszakos gumiabroncsokat kell felszerelnie? Ebben a szekcióban elmagyarázzuk a különbségeket, és feltárjuk a lehetőségeket.

KUMHO GUMIABRONCS

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND