Új és használt autógumik, akciós áron!

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS TÉLI GUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

KUMHO NYÁRI gumiabroncsok.

KUMHO NYÁRI gumiabroncsok.

KUMHO GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –    KUMHO
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

KUMHO  középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

A Kumho kínálata

KUMHO  európai gumiabroncs palettáján megtalálhatók a személyautó, 4×4/SUV és kishaszon gumiabroncsok egyaránt. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ezért a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

KUMHO   –   KUMHO

KUMHO  , még a Samyang és Marshal gumiabroncsok gyártója is.

Termékei nagyon népszerűek a tengeren számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük nagyszerű ár/érték arányuk gyártó miatt.

KUMHO NYÁRI gumiabroncsok.

KUMHO  Korea második, a világ 9. legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek termékei a világ élébe tartoznak, a gumiabroncsai a teszteken kiváló eredményekkel szerepelnek. A márka elismertségét jelzi, hogy Mercedes-Benz, Mitsubishi, Volkswagen, a Kia, Hyundai és Chevrolet egyre több modellben is az autógyárak első szerelésként választják a Kumho gumikat.

KUMHO GUMIABRONCS

KUMHO NYÁRI gumiabroncsok.

A kiváló minőségű dél-koreai abroncsokat többször választották első szerelésnek neves nyugat-európai gyártók is, többek között a Mercedes, a Ford és a Volkswagen új autói is gurultak már ki a gyárból Kumho autógumikon.

Különleges anyagösszetétel, és speciális mintázat- Ez jellemzi a Kumho nyárigumijait

A kiváló ár-érték arányban található Kumho nyárigumi úgy lett kifejlesztve, hogy az egész szezon alatt balesetmentes vezetést tudjon. Mivel az időjárás egyre inkább melegszik, egyre több autós keresi a számára legideálisabb nyári gumiabroncsot.

Ha a nappalihőmérséklet átlagosan a 7 Celsius fokot, akkor eljött az abroncscsere ideje, hiszen ilyen meleg időben nem gazdaságos, se nem biztonságos téligumival közlekedni. Akkor azonban, ha nem vagyunk jártasak a témában, könnyen lehet, hogy elveszve érezzük majd magunkat a rengeteg gyártó, márkanév között.

A Kumho nyári gumiabroncsai kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek

Mielőtt megvásároljuk a gumiabroncsunkat, néhány helyen érdemes azoknak a megbízhatóságáról, teljesítményéről és tulajdonságáról informálódni. Ennek érdekében ajánlott vásárlás előtt átnézni a legfrissebb abroncsteszteket, de jó ötlet lehet vásárlói véleményeket is olvasni az adott típusról, melyeket a különböző webáruházak felületén is megtalálhatunk. A Kumho márkanév az abroncsai verhetetlen minősége és árfekvése miatt senki számára nem ismeretlen. A Kumho Tire mára az egyik leghatalmasabb méretű abroncsgyártói központjának egész Dél-Korea területén. Rengeteg személygépkocsigyár már elsőszerelésű abroncsnak is Kumho gumikat szerel fel járműveire, ilyen például a Smart-Mercedes, és a Volkswagen is.

A cég az abroncsok gyártását 1950-ben kezdte, majd rövid időn belül egy olyan globális hálózatot hozott létre mely rettentő gyorsan elterjedt az egész világ területein. Jelenleg a Kumho cég Ázsiában, Európában, és Észak-Amerikában is üzemelteti fejlesztési központokat, Németország területén pedig pedig az abroncsok ellenőrzését és tesztelését.

Kiváló tapadás és prémium minőség olcsó áron

Bár a szakember szerint az autónk abroncsa egyáltalán nem érdemes spórolni, hiszen könnyen kifoghatunk egy silányabb minőséget is, mégis szerencsére tudunk találni olyan gyártót, aki kedvező árú megbízható és prémium minőségű az autósok számára. A Kumho márka igen aktív résztvevője az autósportnak is, mint versenyabroncsai gyártásával, mint szponzorációkkal. Abroncsai éppen ezért az autóversenyzők köreiben is elismertek, kedvező árakkal pedig hamar felhívják magukra a vásárlók árát. Speciális anyaguknak kiváló a Kumho nyárigumik tökéletes tapadást biztosítanak nyáron, a felforrósodott aszfalton is, míg stabil vezetést nyújtanak akár esősidőben, nedves útviszonyok között is.

A cég nagy gondot fordít a folyamatos újításokra és korszerűsítésekre. Az innovációs technológiákkal a célja, hogy előkelő helyen tudjon maradni a versenyzők köreiben. Ennek tökéletes mindent el is követ, hogy termékei tökéletes eredményt érjenek el az abroncsteszteken. A Kumho nyárigumik minőségével, szuper teljesítményével pedig már lenyűgözze szinte az összes autóst, akinek fontos a biztonságos és balesetmentes közlekedés a nyári időszak során.

KUMHO gumi.

KUMHO NYÁRI gumiabroncsok.