Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

NEXEN új nyári gumi

NEXEN új nyári gumi.

NEXEN gumi

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –    NEXEN
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

NEXEN  Tire Corporation egy 1942-ben alapított vállalat. NEXEN  jó hírnévnek örvend a gumiabroncsok világában. A japán OHTSU Tyre-rel társult, hogy jó minőségű gyárthasson. NEXEN  nagy sikerrel forgalmazott gumiabroncsokat csúcsteljesítményű szabadidő-autókhoz (SUV), és szabadalmat kapott a rétegelt szilikát nano-gumikompozit gyártására. A vállalat 2000 főt foglalkoztat, és 600 millió dolláros forgalmat bonyolít

NEXEN  –   NEXEN

1942-es alapítása óta, a  NEXEN  TYRE több mint 70 éves tapasztalatát és tudásanyagát gyűjtötte össze, hogy a legjobb minőségű abroncsokat gyárthassa a legmodernebb technológiákkal. Jelenleg vannak abroncsgyárai Koreában, Kínában és 2015-ben megtörtént az alapkőletétel Csehországban, ami több millió darab éves kapacitással fog üzemelni. Több gyári első szereléssel is rendelkezik, mint például: Fiat, Skoda, VW, Renault, Hyundai, Porsche.

NEXEN  –   NEXEN

Ön is ismerősen cseng a  NEXEN  márkanév? Megkezdtük a  NEXEN  gumiabroncsok forgalmazását. A Nexen Dél-Korea harmadik legnagyobb gumiabroncs gyártója, melyet 1942-ben alapítottak. Kiváló minőségű, kedvező árfekvésű gumiabroncsait az autógyártók is elismerik. Számtalan első szereléssel büszkélkedhet, nem csak a hazai – Hyundai, Kia, Ssangyong – de az európai autómárkákon belül is. VW, Skoda, Seat, Fiat, Renault, mind elismerik a Nexen minőségét és szakértelmét. kell benne ki, nem fogni csalódni!

Centrum Gumiszerviz Kft Körmend

NEXEN  –   NEXEN

Használt akciós téli gumi – nyári gumi   – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az   autogumicentrum.com   webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal
NEXEN új nyári gumi.

Nexen nyári gumiabroncsok – középkategóriás gumiabroncs Dél-Koreából

A Nexen nyári gumiabroncsokat Dél-Koreában gyártja a Nexen Tire vállalat napjainkban három gyártóüzeme is van Koreában és Kínában.
A gyárak mellett Németországban, az Egyesült Államokban és Kínában olyan globális kutatási és fejlesztési hálózatot építenek, amelynek célja, hogy kiváló minőségű és kiemelkedő teljesítményű fejlesszenek gyorsan változó piaci igényekhez igazodva. Éves forgalmuk értéke 600 millió US dollár, termékeik 120 elérhetők el.
A NEXEN Tire arra törekszik, hogy tisztességes és kiforrott vállalati kultúra kialakításával a céggel, az eladóval, a beszállítókkal,a partnerekkel, és az alkalmazottakkal jó kapcsolatot építsen ki.

A Nexen eladásra kínálja a gumiabroncsokat személyautó-, 4×4/SUV és kishaszonjármű tulajdonosok részére. A vállalat felelős gyártóként a pontosan kidolgozott környezetgazdálkodási stratégiájának eredményeképpen csökkenteni tudta a szén- és szennyezőanyag-kibocsátást, és újra feldolgozza az erőforrásokat, ezzel elkötelezve magát a fenntarthatóságért. Gumiabroncsait neves autógyártók is elismerik: előszeretettel használható elsőszerelésként.

A Nexen története

A vállalatot Heung-A Tire Company néven 1942-ben alapították.

  • 1956-ban Korea első gumiabroncs gyártó vállalata volt
  •  a céget megváltoztatták Nexen Tire Corporation-ra
  • 1985-ben megnyitotta Yangsan városában (Dél-Korea) második gumiabroncs gyárát
  • 1991-ben szövetségre léptek az OHTSU Tire & Rubber vállalattal ami a gyártástechnológia fejlesztésében jelentett előrelépést
  • 2005-ben Kaliforniában vetették meg a lábukat
  • 2007-ben Kínában majd 2012-ben Koreában építettek új gyárakat
  • 2015-ben csak az új koreai gyár 10 millió gumiabroncsot gyártott

Napjainkban a Nexen gumiabroncsai nagy népszerűségnek örvendenek. A Nexen nyári gumiabroncsok magas minőségi speciális megfelelőségi igazolások, és kiemelkedő tesztek eredményei igazolják. Legutóbb az N’FERA Sport gumiabroncsuk szerezte meg az első helyet egy független nyári gumiabroncs-testen. A tesztelést az Auto Club Europa (ACE), – az egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb német autóipari klub végezte.
A vállalat a jövőben is azért dolgozik, hogy nagy teljesítményű, biztonságos, környezetbarát gumiabroncsokat nyújtson vásárlói számára jó ár/érték arány mellett.

A NEXEN Tire mindent megtesz, hogy a márk, hogy minél többen megismerjék:rendszeresen jelennek meg tévéreklámokban, magazin hirdetésekben kiállításokon azzal a nem titkolt szándékkal, hogy minél több potenciális fogyasztóhoz eljussanak.

NEXEN új nyári gumi.