Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

Tracmax akciós új nyári gumi

Tracmax akciós új nyári gumi.

Új gumiabroncsot,csak párban, vagy garnitúrában értékesítünk.

ÚJ AKCIÓS NYÁRI GUMIK.

TRACMAX NYÁRI GUMI

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. A Tracmax márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek.  A Tracmax gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

                                           GUMIBOLT és SZERVIZ   –  TRACMAX NYÁRI GUMI
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron.

Új nyári autógumik. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a nyári gumiabroncsok  felszereléséhez.Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós nyári gumi  , ajánlatok az Autogumicentrum  nyári gumi készletéből. Nyári gumi akció óriási választékban. 

ÚJ AKCIÓS TRACMAX NYÁRI GUMIGUMI

AUTÓ / SZEMÉLYAUTÓ GUMIK

                                                      ÚJ AKCIÓS NYÁRI GUMIK.

4X4 / SUV GUMIK

ÚJ AKCIÓS TRACMAX NYÁRI GUMIGUMI

TRACMAX NYÁRI GUMI

Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  nyári gumik 
felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

Tracmax akciós új nyári gumi

 

A TRACMAX X Privilo TX3 a Tracmax nyári gumiabroncsok alapkínálatához tartozik. Az üzemeltetés gazdaságossága itt a legfontosabb szerepet játszik. TRACMAX így az olcsóbb autók tulajdonosainak szól, akiknek nem kell extrém körülmények között tartaniuk, és nem várnak el hibátlan vezetési tulajdonságokat nagy sebességnél. Ennek ellenére az üzembiztonsággal kapcsolatos minden követelményt fenntartják.

                                                               TRACMAX ÚJ GUMI     

ÚJ NYÁRI AUTÓGUMIK .

Hogy melyik a legfontosabb a téli és a nyári gumik között? 

Ránézésre egyből mondhatjuk, hogy a kinézete. Ezen kívül azonban még jobban különbözik a gumikeverékük. Hisz a nyári guminak az akár plusz 50-60 fokos aszfalton is jól kell teljesítenie, a téli guminak pedig a kemény mínuszokban sem szabad megmerevednie. Ehhez pedig két különböző keverék szükséges. A lágy és a kemény. A téli gumi nyáron megég, hisz nem bírja a magas hőmérsékletet, míg a nyári gumi télen olyan merevvé válik, hogy elveszíti tapadását.

Tracmax akciós autógumi .

Auto-gumi/TRACMAX/.

Nyári Autogumi – Téli Autógumi /TRACMAX/.