Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

TRACMAX TÉLI GUMIK

TRACMAX TÉLI GUMIK.
                                          GUMIBOLT és SZERVIZ TRACMAX TÉLI GUMI.
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Új AKCIÓS téli gumik raktáron.

Új téli autógumik.  Október a legmegfelelőbb időszak a  téli gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncsnak minden időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

Akciós  téli gumi  , ajánlatok az  Autogumicentrum   nyári gumi  készletéből.  Téli gumi  akció óriási választékban. 

A téli  gumiabroncsok  jobb tapadással rendelkeznek havon (továbbá nedves vagy sáros útfelületen), mint a nyári abroncsok. Mélyebb profillal vannak ellátva, ami miatt szorítják ki a gumit és az útfelületet a havat és a sarat. Mélyebb barázdákkal és sűrűbb futómintázattal rendelkeznek.

Az „M+S” jelzés megtalálható az összes téli abroncson, ellenben csak az egy hópelyhet és egy hegycsúcsot ábrázoló nyomat garantálja az abroncs „téli” mivoltát. Ezt a jelzést 3PMSF-nek nevezzük. Ez a nem hivatalos minőségtanúsítvány amerikai és kanadai gyártók által volt először használva. Azóta minden ilyen jellel ellátott abroncs a téligumi kategóriába sorolható

TRACMAX TÉLI GUMIK.

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. A Tracmax márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek.  A Tracmax gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

Tracmax akciós új téli autógumi .

Auto-gumi/TRACMAX/.

Nyári Autogumi – Téli Autógumi /TRACMAX/.