Új és használt autógumik, akciós áron!

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS TÉLI GUMIK RAKTÁRRÓL

TRACMAX TÉLI GUMIK

TRACMAX TÉLI GUMIK

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron

Új nyári   gumi. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a   nyári gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak. A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós   nyári gumi   ajánlatok az    Autogumicentrum  nyári gumi   készletéből. Nyári gumi   akció óriási választékban. 

                                           GUMIBOLT és SZERVIZ    –   TRACMAX NYÁRI GUMI
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Új nyári gumik raktáron.

A nyári gumiról bővebben.

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Új nyári gumit   keres? Jó helyen jár!
Használt akciós nyári gumi   – Rendeld meg most!

155/70R13 Tracmax akciós nyári gumi

Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a   nyári gumik 
felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.
A törvény által előirt minimális mélység   1.6 mm  , amely a minta középső háromnegyed, valamint az abroncs teljes kerületére vonatkozik.

TRACMAX TÉLI GUMIK.

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. A Tracmax márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek. A Tracmax gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.