Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

ÚJ TÉLI GUMIK

ÚJ TÉLI GUMIK.

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Használt gumit keres? Jó helyen jár!
Használt akciós gumik – Rendeld meg most!
Vásárolja meg az  autogumicentrum.com webáruházban! Használt gumik széles kínálata várja, magas minőségű gumiabroncsok.
Használt akciós gumik  – Vásárold meg most!
Rendeld meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű nyári gumik
Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.Használt  téli gumik, új téli gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű és jó minőségű (5-6mm) profilmély ellenőrzött,  lepróbált használt gumik
Minden gumit lefényképeztünk. A kiválasztott gumiabroncsot futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját  gumiszervizünkben.   Akciós használt téli gumi. Ön is fontosnak tartja, hogy árban is jól járjon? Akkor ránk van szüksége! Ha Ön sem szeretne bajlódni a gumi vásárlással, könnyen és gyorsan megvásárolhatja a kiválasztott nyári gumit   webshoppunkon.
ÚJ TÉLI GUMIK.

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com webáruházban! Új és használt gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.Téli gumiabroncs az olyan gumiabroncs, amely
a gyártás során az anyagkeveréket, a futófelület mintázatát, a szerkezetét a téli időjárási körülményekhez és útviszonyokhoz választotta annak érdekében, hogy az alacsony hőmérséklet melletti rendeltetésszerű használat során fokozott kapaszkodóképességgel rendelkezzen.

A fokozott tapadás garantálja a magas stabilitást és fékezési hatékonyságot;  és ha ennyi előny még nem lenne elég: a téli gumikkal – abszolút az időjárási viszonyoktól – nemcsak a kimondott téligumi-szezonban, de ősszel és tavaszal is stabilan közlekedhetünk. (Nyárra azért, ha lehet, inkább cseréljük le, nyáron ugyanis a nyári gumi használat biztonságosabb!)

Minden téli gumit lefényképeztünk. A kiválasztottgumiabroncsot futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját   gumiszervizünkben.

Autogumicentrum. Gumibolt és szerviz.

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND