Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

195/65R15 Hankook téli gumi

195/65R15 Hankook téli gumi .

 

AKCIÓS ÚJ TÉLI GUMIK.

195/65R15 T W462

 Hankook 

Téli abroncs, SI:T=190 km/h, LI:91=615Kg

Új gumiabroncsot,csak párban, vagy garnitúrában értékesítünk.

195/65R15 Hankook .

ÚJ TÉLI GUMIK

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Használt   téli gumit keres? Jó helyen jár!
Használt akciós téli gumi – Rendeld meg most!
Vásárolja meg az   autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik széles kínálata, magas minőségű téli gumik – téli gumik.
Használt akciós  téli gumi   – Vásárold meg most!
Rendeld meg az   autogumicentrum.com   webáruházban! Használt nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű nyári gumik
Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.Használt   téli gumik új téli gumik  eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű és jó minőségű (5-6mm) profilmély ellenőrzött,   lepróbált használt gumik
Minden   téli gumit   lefényképeztünk. A kiválasztott nyári gumit –   téli gumit   futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját   gumiszervizünkben.    Akciós használt téli gumik. Ön is fontosnak tartja, hogy árban is jól járjon? Akkor ránk van szüksége! Ha Ön sem szeretne bajlódni a gumi vásárlással, könnyen és gyorsan megvásárolhatja a kiválasztott nyári gumit    webshoppunkon.
ÚJ TÉLI GUMIK.

Vásárolja Meg Az   Autogumicentrum.Com  Webáruházban! Új Téli Gumik – Nyári Gumik Széles Kínálatát Várjuk,  Magas Minőségű Gumikkal.

A felszerelt téli gumiabroncsok szezon elején teszi a száraz és a nedves utakon, valamint a hófödte helyeken történő vezetést.

A fokozott tapadás garantálja a magas stabilitást és fékezési hatékonyságot;   és ha ennyi előny még nem lenne elég: a téli gumikkal – abszolút az időjárási viszonyoktól – nemcsak a kimondott téligumi-szezonban, de ősszel és tavaszal is stabilan közlekedhetünk. (Nyárra azért, ha lehet, inkább cseréljük le, nyáron ugyanis a nyári gumi használat biztonságosabb!)

Minden téli gumit lefényképeztünk. A kiválasztott nyári gumit – téli gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját   gumiszervizünkben.

ELFOGYOTT!