Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.
SKU: 17500

175/65R14 Vredestein nyári gumi–2-

175/65R14 Vredestein nyári gumi.

ÚJ AKCIÓS NYÁRI GUMIK.

Évszak
nyári
Jármű típus
Személyautó
Méret
175/65R14
Sebesség index
T (T=190 km/h)
Terhelési index
82 (475 kg)
Üzemanyag-hatékonyság
D
Fékezés nedves úton
B
Gördülési zaj
69 dB
Erősített kivitel
Nem
Defekttűrő gumi
Nem
ÁR: 17.500,-/DB

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron

Új nyári  gumi. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  nyári gumiabroncsok felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak. A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  nyári gumi  ajánlatok az   Autogumicentrum nyári gumi  készletéből.  Nyári gumi  akció óriási választékban. 

                                           GUMIBOLT és SZERVIZ   – Vredestein
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

175/65r14

 

Az általunk forgalmazott használt autógumik mindegyike végigmegy egy alapos vizsgálaton. Ezáltal nálunk a teljes készlet garantáltan biztonságosan. A hibás, sérült darabokat kiszűrjük. csak az 5 mm-nél nagyobb profilmélységgel rendelkező darabok kerülhetnek forgalomba. Így még jó ideig futhatnak, akár több éven keresztül. Ma már egyre drágábbak az új autógumik . Ezért nagyon sokan inkább használt nyári gumikat vásárolnak a gépjárművekre.

Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Akár szinte újnak mondható használt nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.

 

175/65r14

Biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő nyári gumik használata. Használt nyári gumit keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt nyári gumit  . Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez. Használt  nyári gumik eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Ma már egyre drágábbak az  új nyári gumik , ezért nagyon élvezik a nyári gumikat  vásárolnak a gépjárművekre. Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Használt  nyári gumit  keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt  nyári gumit .

 

Az Ön  abroncsai  a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumik l ecseréléséhez. Használt  nyár i gumik  eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.

Vredestein a legrégebbi gumiabroncs gyártók közt foglal helyet a több, mint 100 évre visszanyúló tapasztalatával. A 20. század eleje óta foglakozik gumigyártással. Az innováció folyamatos lételeme a cégnek, amivel elérte, hogy már az első osztályú gumiabroncsok vezető európai gyártói közé soroljak.

Termékportfóliója csodálatosen széles.

175/65R14 Vredestein nyári.

17.500 Ft

2 készleten