Új és használt autógumik, akciós áron!

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS TÉLI GUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

225/45R17 Tracmax akciós nyári gumi

225/45R17 Tracmax akciós nyári gumi.

AKCIÓS ÚJ NYÁRI GUMIK.

Gumiabroncs mérete:225/45 R17

sebességi index: Y= max km/óra

terhelési index: 94=max kg

Évszak:Nyári

Gépjármű típusa:Személyautó

TRACMAX   X Privilo TX-3 225/45 ZR17 94Y (XL) igen népszerű az autósok körében. Futófelületének mintázata hatékonyan kiszorítja a vizet és nagy sebességnél is stabilitást nyújt. Remek ár-érték arányt képvisel.

225/45R17 Tracmax akciós nyári gumi

225/45R17 Tracmax akciós nyári.

Egy Tracmax X Privilo TX-3  igen népszerű az autósok körében. Futófelületének mintázata hatékonyan kiszorítja a vizet és nagy sebességnél is stabilitást nyújt. Remek ár-érték arányt képvisel.

Tracmax X Privilo TX-3

225/45R17 Tracmax X Privilo TX-3 NYÁRI GUMI

A TRACMAX X Privilo TX3 a Tracmax nyári gumiabroncsok alapkínálatához tartozik. Az üzemeltetés gazdaságossága itt a legfontosabb szerepet játszik. TRACMAX így az olcsóbb autók tulajdonosainak szól, akiknek nem kell extrém körülmények között tartaniuk, és nem várnak el hibátlan vezetési tulajdonságokat nagy sebességnél. Ennek ellenére az üzembiztonsággal kapcsolatos minden követelményt fenntartják.

SZUPER ÁRAS GUMIABRONCSOK.
                                                               TRACMAX ÚJ GUMI     

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. TRACMAX márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek. Egy TRACMAX gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

20.000 Ft

39 készleten