Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

175/70r13 új téli gumi

175/70r13 új téli gumi

Új téli gumik raktáron. / AKCIÓS /

Új AKCIÓS téli gumik raktáron.

Új téli autógumik.  Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  téli gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A téli  abroncsok  egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  téli gumi  , ajánlatok az  Autogumicentrum   nyári gumi  készletéből.  Téli gumi  akció óriási választékban. 

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
ÚJ TÉLi gumit keres? Jó helyen jár!
ÚJ akciós TÉLi gumi – Rendeld meg most!
Vásárolja meg az autogumicentrum.com   webáruházban! Használt nyári gumik széles kínálata, magas minőségű nyári gumik – téli gumik.
GUMIBOLT és SZERVIZ TRACMAX TÉLI GUMI.
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
Használt akciós  nyári gumi -téli gumi    – Vásárold meg most!
Rendeld meg az    autogumicentrum.com    webáruházban! Használt nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű nyári gumik
Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.Használt nyári gumik – téli gumik    eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű és jó minőségű (5-6mm) profilmély ellenőrzött,    lepróbált használt gumik

175/70r13 téli gumi

TRACMAX új téli gumi

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. A Tracmax márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek.  A Tracmax gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

  • Rendelje     meg az     autogumicentrum.com     webáruházban! Új téli gumik széles kínálata, magas minőségű gumikkal.

175/70r13 új 

Nyomásellenőrzés.
Defekt javítás   , gyorsan és olcsón.

175/70r13 új téli gumi.

Auto-gumi/TRACMAX/.

Nyári Autogumi – Téli Autógumi /TRACMAX/.