Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

175/70r14 TRACMAX új téli gumi

175/70r14 TRACMAX új téli gumi.

AKCIÓS ÚJ TÉLI GUMIK.

Tracmax X-privilo S130 175/70R14 82T

A TRACMAX IcePlus S130 gumiabroncsot leggyakrabban a következő járműveken hasznosít BMW 3Toyota Matrix .

Ha saját autós témájú weboldala van, vagy gumiabroncs-beszállító, elhelyezheti weboldalán a %page_name% gumiabroncs minősítő táblánkat:  Gumi teszt Tracmax IcePlus S110 [png]

A TRACMAX IcePlus S130 téli gumiabroncs a Tracmax alapkínálatához tartozik. Itt a gazdaság játssza a legfontosabb szerepet. A TRACMAX így az olcsóbb autók tulajdonosainak kedveskedik, akiknek nem kell extrém körülmények között tartaniuk, és nem várnak el hibátlan vezetési tulajdonságokat nagy sebességnél. Ennek ellenére az üzembiztonsággal kapcsolatos minden követelményt fenntartják.

 

Új téli gumik raktáron. / AKCIÓS /

Új AKCIÓS téli gumik raktáron.

Új téli autógumik.  Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  téli gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A téli  abroncsok  egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  téli gumi  , ajánlatok az  Autogumicentrum   nyári gumi  készletéből.  Téli gumi  akció óriási választékban. 

 

GUMIBOLT és SZERVIZTRACMAX TÉLI GUMI.
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. TRACMAX  márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek.  TRACMAX  gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

175/70r14 TRACMAX új téli gumi .

Auto-gumi/TRACMAX/.

Nyári Autogumi – Téli Autógumi /TRACMAX/.

 

TRACMAX új téli gumi .

  • Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. A TRACMAX márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint.A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek.  A TRACMAX gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

TRACMAX új téli gumi .

téli gumik

Tracmax akciós új téli autógumi

ELFOGYOTT!