Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

245/40R18 Tracmax akciós nyári gumi

245/40R18 Tracmax akciós nyári gumi.

AKCIÓS ÚJ NYÁRI GUMIK.

Gumiabroncs mérete:205/55 R16

sebességi index: Y= max km/óra

terhelési index: 97 = max kg

Évszak:Nyári

Gépjármű típusa:Személyautó

TRACMAX  X Privilo TX-3 245/40 ZR18 97Y (XL) igen népszerű az autósok körében. Futófelületének mintázata hatékonyan kiszorítja a vizet és nagy sebességnél is stabilitást nyújt. Remek ár-érték arányt képvisel.

245/40R18 Tracmax akciós nyári gumi

KÖRMEND – ÚJ AKCIÓS nyári gumik. – Rendelje meg most!

Új nyári  gumi. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  nyári gumiabroncsok felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak. A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  nyári gumi  ajánlatok az   Autogumicentrum nyári gumi  készletéből.  Nyári gumi  akció óriási választékban. 

                                                                              GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                                                      ÚJ NYÁRI GUMIK – KÖRMEND
                                                                                                         Szezonális NYÁRI gumicsere

245/40R18 Tracmax akciós nyári gumi

 

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron.

Új nyári autógumik. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a nyári gumiabroncsok  felszereléséhez. Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós nyári gumi  , ajánlatok az Autogumicentrum  nyári gumi készletéből. Nyári gumi akció óriási választékban. 

 

A nyári gumiról bővebben.

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Új nyári gumit  keres? Jó helyen jár!
Használt akciós nyári gumi  – Rendeld meg most, mert tökéletes választás!

245/40R18 Tracmax akciós nyári .

A Tracmax X Privilo TX3 a Tracmax nyári gumiabroncsok alapkínálatához tartozik. Az üzemeltetés gazdaságossága itt a legfontosabb szerepet játszik. A Tracmax így az olcsóbb autók tulajdonosainak szól, akiknek nem kell extrém körülmények között tartaniuk, és nem várnak el hibátlan vezetési tulajdonságokat nagy sebességnél. Az üzembiztonsággal kapcsolatos minden követelményt fenntartják
A törvény által előirt minimális mélység  1.6 mm , amely a minta középső háromnegyed, valamint az abroncs teljes kerületére vonatkozik.

245/40R18 Tracmax akciós.
Tracmax X Privilo TX-3  igen népszerű az autósok körében. Futófelületének mintázata hatékonyan kiszorítja a vizet és nagy sebességnél is stabilitást nyújt. Remek ár-érték arányt képvisel.

Tracmax X Privilo TX-3

245/40R18 Tracmax akciós nyári gumi

A TRACMAX X Privilo TX3 a Tracmax nyári gumiabroncsok alapkínálatához tartozik. Az üzemeltetés gazdaságossága itt a legfontosabb szerepet játszik. TRACMAX így az olcsóbb autók tulajdonosainak szól, akiknek nem kell extrém körülmények között tartaniuk, és nem várnak el hibátlan vezetési tulajdonságokat nagy sebességnél. Ennek ellenére az üzembiztonsággal kapcsolatos minden követelményt fenntartják.

 

                                                               TRACMAX ÚJ GUMI     

245/40R18.

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. TRACMAX márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek. A TRACMAX gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

Tracmax akciós autógumi .

245/40R18.

   ÚJ NYÁRI GUMIK – KÖRMEND

22.500 Ft

8 készleten