Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

TRACMAX NYÁRI GUMI

TRACMAX NYÁRI GUMI.

ÚJ AKCIÓS NYÁRI GUMIK.

Az 1986-ban alapított Shandong Yongsheng Rubber gyár az egyik legnagyobb kínai gumigyártó. A Tracmax márkanevet viselő gumikat a francia, a német és az amerikai piacon bevált módszerekből merítő, korszerű gyártási eljárás szabályai szerint. A Shandong Santai Rubber Co., Ltd. termékei ISO 9001, DOT és ECE minősítéssel rendelkeznek.  A Tracmax gumikat Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Dél-Ázsiában és Afrika értékesítik.

                                           GUMIBOLT és SZERVIZ   –  TRACMAX NYÁRI GUMI
                                                             CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

ÚJ NYÁRI AUTÓGUMIK.

 

Új nyári gumik raktáron.

A nyári gumiról bővebben.

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron.

Új nyári autógumik. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a nyári gumiabroncsok  felszereléséhez.Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A nyári abroncsok egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós nyári gumi  , ajánlatok az Autogumicentrum  nyári gumi készletéből. Nyári gumi akció óriási választékban. 

ÚJ AKCIÓS TRACMAX NYÁRI GUMI .

AUTÓ / SZEMÉLYAUTÓ GUMIK

4X4 / SUV GUMIK

ÚJ AKCIÓS TRACMAX NYÁRI GUMIGUMI

TRACMAX NYÁRI GUMI

Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a  nyári gumik 
felszereléséhez. Az abroncs még száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.
A törvény által előirt minimális mélység  1.6 mm , amely a minta középső háromnegyed, valamint az abroncs teljes kerületére vonatkozik.