Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

255/40r20 használt nyári gumi

255/40r20 használt nyári gumi.

                                                                    GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND    

Lepróbált nyári gumik  .

Használt nyári gumi.

Rendelje meg az   autogumicentrum.com   webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.
Akár szinte újnak mondható téli – nyári gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.Használt   nyári gumik – téli gumik   eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Minden nyári gumit lefényképeztünk. A kiválasztott nyári gumit – téli gumit futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban, de ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját   gumiszervizünkben.    Akciós használt nyári gumik. Ön is fontosnak tartja, hogy árban is jól járjon? Akkor ránk van szüksége! Ha Ön sem szeretne bajlódni a gumi vásárlással, könnyen és gyorsan megvásárolhatja a kiválasztott nyári gumit    webshoppunkon.
Használt   nyári gumit   keres  ? Jó helyen jár!
Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.

Használt Akciós Nyári Gumi   –   Rendelje Meg Most! 

Új AKCIÓS nyári gumik raktáron

Új nyári   gumi. Április és október között van mindig a legmegfelelőbb időszak a   nyári gumiabroncsok    felszereléséhez. Az abroncsnak száraz utakon és mérsékelt időjárási körülmények között is meg kell felelniük a magas igényeknek és a biztonsági szabványoknak.

A nyári  abroncsok   egyedi, a meleg hónapokra jellemző időjárási körülmények számára vannak kifejlesztve. Akciós  nyári gumi  , ajánlatok az  Autogumicentrum   nyári gumi  készletéből.  Nyári gumi   akció óriási választékban.

nyári gumikabroncsok   kemény szilika keverékből azért, hogy a magasabb hőmérsékleti viszonyok mellett is jó tapadást, és kellő kopásállóságot biztosítsanak.
Ezenfelül alacsony mintát jellemzi, aminek a talajnak nagyobb gumi felülete lép kapcsolatba, és így jobb lesz a tapadás. Kialakításában mély hosszanti és oldalirányú csatornák jellemzik a jó vízkiszorításért, vagyis az aquaplaning elkerülése miatt.
Ezeket az abroncsokat 7°C feletti hőmérsékletre tervezik, innentől biztosítják a vezető számára a megfelelő tapadást.

Autogumicentrum. Gumibolt és szerviz.

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

Az új   nyári gumik 8 mm-es profilmélységgel rendelkeznek.
 Akciós ÚJ nyári gumik. Ön is fontosnak tartja, hogy árban is jól járjon? Akkor ránk van szüksége! Ha Ön sem szeretne bajlódni a gumi vásárlással, könnyen és gyorsan megvásárolhatja a kiválasztott nyári gumit     webshopunkon   .
                                               NYÁRI GUMIK HASZNÁLT – KÖRMEND

255/40r20 használt nyári gumi.