Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

BARUM GUMI

BARUM GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   BÁRUM
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A BARUM abroncsok rendkívül sikeresen ötvözik a hatékonyságot és a tartósságot, mindent remek áron. A márkatermékek kitűnnek nagy futásteljesítményükkel és kiegyensúlyozott irányítási tulajdonságaival. Ha megbízhatóságra vágyik, akkor egy BARUM abroncsok jelentik a megoldást.

BÁRUM   –  BÁRUM 

A BARUM márkatermék Európa legmodernebb gyáraiban készítik a kontinentális márkacsoport tagjaként. A BARUM az egyik legikeresebb abroncsgyártó Kelet-Európában, és egy gumiabroncsaival képviselőnél, aki márka szlogenjeként használt „Jó abroncsok, jó áron” kifejezésre kerül az esemény után.

BARUM gumi gumiabroncsok.

A csehországi székhelyű BARUM  több mint 50 éve szakosodott gumiabroncs-gyártásra. A márka megkülönböztető jegyei egy  gumiabroncsok  minősített és egyedülálló termékválaszték. A BARUM nyári gumi szettek filozófiája, így olcsón elérhető biztonságos autózhassunk. Kevesen tudja, hogy a BARUM és a kontinentális égisze aláírásra kerüljön, és minden biztosít a minőséget és a megbízhatóságot. Így már nem szorul magyarázatra, hogy miért ennyire elterjedt gumiabroncs márka a BARUM .

BARUM GUMI

Amit tudni érdemes új abroncs vásárlása előtt

Az új gumiabroncs vásárlása az egyik legfontosabb döntés, amelyet megtehet a járművének. Emlékeztetni szeretnénk ügyfeleinket, a gumiabroncs a legkritikusabb érintkezési pont az autó és az út között. Megfelelő figyelmet kell fordítani olyan szempontokra, mint a tapadás a futófelületre, az ellenállási ellenállás és a kopás, mivel ezek befolyásolják az általános kezelést és a teljesítményt, különösen nedves vagy téli körülmények között.

Ahhoz, hogy eldöntse, eljött-e az ideje új gumiabroncsok vásárlásának, érdemes ellenőrizni, hogy a jelenlegi abroncsok csak részben vagy teljesen kopottak e. Ha az abroncsok csak részben kopottak, sérültek, koruk miatt előfordulhat, hogy ki kell cserélni őket. Ahhoz, hogy a megfelelő gumiabroncs illeszkedjen a kerékhez, először meg kell határozni a megfelelő abroncsméretet, valamint a terhelési indexet és sebességet. Megmutatjuk, hol és hogyan találhatja meg ezeket a fontos. Vajon nyári-, téli, vagy négyévszakos gumiabroncsokat kell felszerelnie? Ebben a szekcióban elmagyarázzuk a különbségeket, és feltárjuk a lehetőségeket.

BARUM téli gumi

Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a gumi lecseréléséhez.
Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Új nyári gumik széles kínálata várja Önt, magas minőségű nyári gumikkal.