Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

295/35R21 használt téli gumi Imperial 4db

295/35R21 használt téli gumi.

4db használt
téli gumiabroncs  , 2020″, 7mm, 90%,
Ár: 15.000, – / db

                                                         CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                  GUMIBOLT és SZERVIZ
Minden   használt téli gumit  lefényképeztünk, így ön biztosan az ajánlatban szereplő  gumihoz  tartozó képet nézi! Minden  használt gumi  mellett feltüntettük, az ön számára fontos, mint a pontos méret, a profilmélység, és a gyártási időpont (DOT). ezen alapján ön el tudja dönteni, hogy melyik  gumiabroncsot információk  szeretné megvásárolni. A kiválasztott   gumit  futárszolgálattal kiszállítjuk bárhova az országban, de ha eljön érte, kedvezményesen fel is szereljük járművére, saját  szervizünkben.
Rendelje meg az   autogumicentrum.com    webáruházban! Használt téli gumik -nyári gumik széles kínálatát várjuk. Magas minőségű gumik.
Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű. Jó minőségű (5-6mm) profilmélységű.
Ellenőrzött,  lepróbált használt gumik  .

Rendeld Meg Most!  –  Használt Akciós Téli Gumi!  –   Vásárolja Meg Most! 

Hóban, fagyban és latyakos időben, a vezetés körülményei között romlanak, Biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő  téli gumik  használata. Használt  téli gumit  keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt  téli gumit   . Az Ön abroncsai a kopás jeleit mutatják? Ne várja meg a törvényben előírt kopási szintet a  gumi  lecseréléséhez. Használt   téli gumik  eladók, magas minőséggel, megfizethető áron.
Ma már egyre drágábbak az   új téli gumik  , ezért nagyon sokan inkább   téli gumikat   vásárolnak a gépjárművekre. Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Használt   téli gumit   keres? Jó helyen jár! Ezres nagyságrendben tartunk raktáron, különböző méretű használt   téli gumit  .

295/35R21 használt téli gumi.

15.000 Ft

4 készleten

Hasonló termékeink