Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

GOODYEAR GUMI

GOODYEAR GUMI.

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   GOODYEAR
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A Goodyear , a több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkező gyártó, tökéletesen alkalmazza a gumiabroncs-gyártás területén kifejlesztett csúcstechnológiákat. Számos nagyszabású újítás megalkotója. Az Opti gumiabroncs például 20%-kal rövidebb fékutat kapott, az EfficientGrip gumirip 13%-kal csökken a súrlódási erő, vagyis inkább a gördülési ellenállás, és az UltraGrip Performance 2 hógumival csúszós, jeges terepen, 13%-kal rövidebb a fék . A Goodyear törekvéseinek középpontjában az innováció áll. A és nagy szakítással rendelkező mérnökcsapatnak rendkívüli motivációja a márka kutatási-fejlesztési rész rendkívül hatékonyan teljesíti, jelentős anyagi és tárgyi eszközökkel rendelkezik.  A Goodyear gyárból kikerülő minden gumiabroncs komoly technológiai és tudományos munka gyümölcse , amely a legjobb minőséget hivatott garantálni.

Goodyear –  Goodyear

A világ egyik legnagyobb és legismertebb gumiabroncs gyártó cége. Termékeivel 6 kontinensen van, éves értékesítéseinek értéke nagyobb a 15 milliárd USA dollárt. A Goodyear gyár más jól ismert és elterjedt márkákat is gyárt mint pl. Sava , Fulda , Dunlop , Debica . Kiváló minőség és hosszú élettartam Európában az egyik legelterjedtebb prémium árkategóriás abroncsaként számon. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártó autójával foglalkozik személyautó kisteherautó és 4×4/SUVk számára. Manap Goodyear a világ legnagyobb gumiabroncs gyártója, hat kontinensen jelen, éves értékesítéseinek cégértéke van a 15 milliárd USA dollárért. A Goodyear  márkájú gumiabroncsokon kívül, a társaság több más, jól ismert és elfogadott márkát is gyárt, ezek a Dunlop , Kelly , Fulda , Lee , Sava és Debica .

GOODYEAR gumi

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal

Goodyear –  Goodyear

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND