Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

SPORTIVA GUMI

SPORTIVA gumi

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   SPORTIVA
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

A Continental csoport tagja. A SPORTIVA -gumik ellenállóak, megbízhatóak, minden stabilitási kritériumnak megfelelnek, bármilyen típusú járműről legyen szó, autóbusztól a könnyű haszongépjárműig. Bármilyen éghajlati viszonyok között gazdaságosak, menetstabilitásuk kitűnő, kiválóan tapadnak és ellenállnak az aquaplaning (vízen futás) jelenségnek. AG umik kiemelkedő vonóerővel bírnak. Ideálisak könnyű haszongépjárművekhez és közepes méretű személyautókhoz. Az alkalmazott csúcstechnológiának gyártás során a SPORTIVA – csendes és alacsony a csúcstechnológiának gördülő ellenállása.

árak a fotókon!
/használt-új, téli-nyári gumik, felnik/
A gumiabroncsok értékesítése előtt lepróbálva. Igény szerint fel is tudjuk szerelni!

Centrum Gumiszerviz Kft Körmend

Gumiszereléskerékegyensúlyoz áskerékcsere , nyomásellenőrzés, köpeny-, és tömlőjavítás,  defektjavítás  gyorsan és olcsón. Új és használt nyári-téli gumik értékesítése.

Új és használt nyári-téli gumik értékesítése. Új nyári-téli gumiabroncsok, gazdaságos, budget, középkategóriás, prémium kategóriás is. Gyors kiszállítás, kedvező házhoz szállítási díj, minőségi futott  gumik .

SPORTIVA gumi

Eredetileg abroncs márka volt olasz, jelenleg a Continental egyik budget kategóriás márkaneve. Az olasz SPORTIVA gumi, a Continental csoporthoz tartozó gumimárka, Continental „gazdaságos”márkája. A Sportiva autógumik kiemelkedő teljesítménnyel és gyártási minőséggel rendelkeznek. A SPORTIVA abroncsokat a Continental gyáraiban készítik, azonos gyártósoron állítják elő ezt a terméket mint a Continental gumikat. Az anyag összetétele, szinte azonos a Barum, America és General Tire abroncsokkal, azonban a pontosabb irányíthatóság és stabilitás a fő szempont a gyártás során. Jó ár-érték arányú gumiabroncs , mind nyári gumi, mind téli gumi kategóriában. Az átlagos igénybevételnek kitett autók számára tökéletes.

Használt téli  és nyári  gumik  nagy választékban kaphatók  webáruházunkban    személy és kis teher méretekben. Új akciós nyári-téli gumiabroncsok, gazdaságos, budget, középkategóriás, prémium kategóriás is. Gyors kiszállítás, kedvező házhoz szállítási díj, minőségi futott  gumik .

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal