Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

UNIROYAL GUMI

UNIROYAL GUMI

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   UNIROYAL
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Mi szól az Uniroyal abroncsok mellett?

Ha Ön nem teljesen naprakész az abroncstechnológia terén – mint általában a legtöbb ember –, az abroncsválasztás nehéz döntés elé állíthatja. Végtére is a gyakorlatlan szem nem sok különbséget lát abroncs és abroncs között. mindig tovább rontja a helyzetet, hogy az abroncsválasztásra gyakran nem éppen nyugodt körülmények között kerül sor, hanem defekt vagy közúti baleset után, vagy amikor Ön felfedezi, hogy az előző szezonban használt nyári vagy téli abroncsai többé nem működőképesek.

 

Akkor miért is vásároljon Uniroyal abroncsokat, ha eljön az idő?

Biztonságos választás

Amióta 1969-ben feltaláltuk az esőabroncsot, esőszakértői hírnevünk csak tovább gyarapodott. Rendkívül izgalmasnak találjuk a különféle időjárási viszonyokat és azok hatását a vezetésre, ezért olyan abroncsok kifejlesztésével foglalkozunk, amelyekkel Ön mindig biztonságosan vezethet – még vizes, esős körülmények között is.

Történetünk

Az Ön igényeihez szabva

Abroncskínálatunk minden egyéni igényt számításba vesz. Így aztán bármilyen típusú autót vezet, bárhol és bárhogyan, nekünk biztosan lesz megfelelő abroncsunk az Ön számára. Abroncsaink mérettartománya: 13–21 inch felniátmérő és 145–295 mm szélesség. A RainSport 3 ideális nyári abroncs sportos személyautókra. A Snow Max 2 a kistehergépjárművek tökéletes téli abroncsa, a szabadidő-terepjárók vezetői pedig nem járhatnak rosszul, ha a rallye 4×4 street modellt választják. Ha mindenféle időjárás mellett jól teljesítő abroncsot keres, az AllSeasonExpertet ajánljuk. A felsorolást még hosszan folytathatnánk. Bármilyen tréfát eszel is ki az időjárás, mi gondoskodunk arról, hogy Ön mindig örömét lelje a vezetésben.

Abroncskínálatunk

A legmodernebb technológia

A technológia és az innováció mindig is kulcsszerepet játszott vállalatunk történetében. 1868-as megalakulásunk óta a folyamatos fejlődés elkötelezett hívei vagyunk. Alapítónk fia, Oscar Englebert Jr. ízig-vérig a jövőbe tekintő vállalkozó volt, és az újítás iránti elkötelezettsége beleivódott az Uniroyal génjeibe. Termékeink folyamatos fejlesztése révén képesek vagyunk megvalósítani egy másik merész célunkat is: a örömtelibbé tételét.

Értékeink

Büszkén tekinthetünk vissza vállalatunk innovációkban gazdag történetére, melyek közül a legjobban egyvalami emelkedik ki a vizes időben garantált biztonságot és örömteli vezetést: a Shark Skin technológia (SST). Tervezőink biometrikai módszerekkel lemásolták a cápák bőrének természetes vízeloszlató tulajdonságait, és így olyan abroncsokat sikerült megalkotniuk, amelyek kivételesen alkalmasak a vizes időben való vezetésre.

Shark Skin Technológia

Kutatóunk pezsgő munkakörnyezetében a mérnökök és tervezők folyamatosan új ötleteken dolgoznak. A folytonos fejlesztés iránti odaadásuk úgyszólván ragályos, és minden forgalomba hozott abronccsal elnyeri jutalmát.

Mivel a Continental csoport tagjai vagyunk, mi is hasznot vesz a vállalat hannoveri mérnökei, valamint az Európa- és Egyesült Államok-szerte dolgozó több mint 1000 tudós, fejlesztő és mérnök tapasztalatának és szakértelmének. Mi is hozzáférünk a Continental kutatás-fejlesztési részlegének eszköztárához Hannover vonzáskörzetében, a híres Contidrom tesztpályával együtt.

Ár-érték arány

Gyártási folyamatunk mindvégig a minőségi folyamatunk során: kiváló alapanyag-keverékeket és magasan fejlett anyagokat használunk. A fejlesztés során abroncsaink felépítésének minden aspektusát figyelemmel kísérjük és alapos tesztelésnek vetjük alá.

Nemcsak abroncsaink fizikai teljesítményét teszteljük különféle körülmények között, hanem erejüket és a futófelület folyamatos kopását is. Az abroncsok tartóssága fontos szerepet játszik abban, hogy értéket adhassunk az Önnek a pénzéért. Minél hosszabb az abroncs hasznos élettartama, annál ritkábban kell cserélni. És minél egyenletesebb a nyomáseloszlás, annál nagyobb az üzemanyag-hatékonyság.