Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

CONTINENTAL GUMI

CONTINENTAL GUMI.

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   CONTINENTAL
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

CONTINENTAL  AZ Egyik  legnagyobb Német gumiabroncs-Gyártó Cég , Amely Közép- és felsőkategóriás kompakt autókhoz gyártott abroncsokat. A világranglista negyedik helyén áll. A CONTINENTAL  kötelességének érzi, hogy innovatív megoldásokkal biztonságos, hosszú élettartamú gumiabroncsokat fejlesszen.

A CONTINENTAL csoport egy világ legnagyobb autó-alkatrész gyártók foglalkoztató vállalata. Közel másfél évszázada gyártó gumiabroncsokat. A CONTINENTALbroncsok  a prémium kategóriákban az egyik legjobb minőségi fokozat és teljesítmény érzés.

KontinentálisKontinentális

Számos innováció megalkotója, elérhető alapjaiban regette meg egy gumiabroncs-ágazatot. Piacvezető helyének megtartása témák egy CONTINENTAL komoly befektetési hajtott egy csúcsminőségű termékek kutatása és fejlesztése terén.

A CONTINENTAL Németországból megtalálható prémiumkategóriás gumiabroncs.

Használt akciós téli gumi – nyári gumi  – Rendeld meg most!

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Használt téli gumik – nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal
Az új gumiabroncs vásárlása az egyik legfontosabb döntés, amelyet megtehet a járművének. Emlékeztetni szeretnénk ügyfeleinket, a gumiabroncs a legkritikusabb érintkezési pont az autó és az út között. Megfelelő figyelmet kell fordítani olyan szempontokra, mint a tapadás a futófelület, az ellenállási ellenállás és a kopás, mivel ezek befolyásolják az általános kezelést és a teljesítményt, különösen nedves vagy téli körülmények között.
Ahhoz, hogy eldöntse, eljött-e az ideje új gumiabroncsok vásárlásának, érdemes ellenőrizni, hogy a jelenlegi abroncsok csak részben vagy teljesen kopottak e. Ha az abroncsok csak részben kopottak, sérültek, koruk miatt előfordulhat, hogy ki kell cserélni őket. Ahhoz, hogy a megfelelő gumiabroncs illeszkedjen a kerékhez, először meg kell határozni a megfelelő abroncsméretet, valamint a terhelési indexet és sebességet. Megmutatjuk, hol és hogyan találhatja meg ezeket a fontos. Vajon nyári-, téli, vagy négyévszakos gumiabroncsokat kell felszerelnie? Ebben a szekcióban elmagyarázzuk a különbségeket, és feltárjuk a lehetőségeket.

CONTINENTAL GUMI

Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Új téli gumik széles kínálata várja Önt, magas minőségű téli gumikkal.
Új akciós téli gumi   – Rendeld meg most!magas minőségű gumikkal.
Rendelje  meg az  autogumicentrum.com  webáruházban! Új téli gumik széles kínálata, magas minőségű gumikkal.

CONTINENTAL GUMI

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND