Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

GUMIBOLT és SZERVIZ

GUMIBOLT és SZERVIZ.

Vásároljon az interneten

 1. Weboldalunkon  nem  kell regisztrálni. A terméket a ” Rendelés ” helyre rendelheti meg. A megjelenõ ûrlapon, a nélkülözhetetlen adatot kérünk Öntõl, vásárlás után a ” Megrendés elküldése ” néhány küldheti el nekünk megrendelését.
 1. Az Ön által megadott adatok alapján, minden esetben telefonon felkeressük, hogy a szállítás vagy személyes vétel idõpontját egyeztessük, és az esetlegesen felmerülõ kérdéseire válaszolhassunk. Ilyenkor van mód a kívánt termék megrendelésének limondására, vagy a típusváltására.
 1. Ha telefonon is beszéltünk, nincs más dolga, mint várni a futárt, ami hamarosan kiszállítja a kívánt terméket. Személyes átvétel esetén a megbeszélt idõpontban átveheti a terméket. A számla kiegyenlítésére az átvételkor kerül sor. A számlát a termék csomagolása alatt találja. Elõleget nem kérünk és csomagolási költséget sem számolunk fel.
 2. Nem minden gumiabroncs egyforma. Amikor az interneten szeretnénk gumiabroncsot vásárolni gépkocsink számára, gyorsan rájövünk, hogy a gumiabroncsok választéka rendkívül széles. Ha nem tudjuk, milyen kritériumok alapján válasszuk ki a nekünk megfelelő gumit, nehéz lesz ebben a nagy választékban döntésre jutni.  (kategóriák)
  Milyen típusú gumiabroncs felel meg a legjobban az Ön vezetési stílusának ? Milyen típusú gumiabroncs kínál hosszú élettartamot és biztonságot akár téli körülmények között ?
  Az Autógumibolt a felhasználók részére próbálja meg a legtöbb információt nyújtani a gumiabroncsok különbözõ Gyártóinak és típusainak ismertetéseivel.
 3. Az autógumi a gépkocsi és az úttest közötti kapcsolatot tartja fenn, mindenféle topográfiai, klimatikus, sebességgel kapcsolatos feltételek, valamint útviszonyok mellett biztosítja a szükséges erõátvitelt és komfortot.

  A gumiabroncs számos igényt kielégít:

  • A gépjármû, valamint rakományának alátámasztása és szállítása
  • Útegyenetlenségek hatásának kiegyenlítése, csökkentése, elnyelése
  • Hajtó- és fékezõerõ átvitele az úttest felületére
  • A haladási irány megváltoztatása és fenntartása
 4. GUMIBOLT és SZERVIZ.
 5. Miért van szükség a kerekek kiegyensúlyozására? (Centrírozás)

  Ahol bizonyos alkatrészek egy tengely körül forognak, fellép a kiegyensúlyozatlanság. Kiegyensúlyozatlanságnak a tömeg egyenetlen eloszlását nevezik egy forgó tárgyon.

  A gépjármûvek esetében ez a gumiabroncsok rázkódásához és a gumiabroncsokhoz, csapágyak és egyéb futómûalkatrészek nagyobb mértékû kopásához vezethet. Ezen kívül a remegéséhez vezet, kimondottan veszélyes kormányzási tulajdonságokat okoz, rossz egyenes futási jellemzõket és kanyarstabilitást biztosít, ami jelentõsen csökkenti a közlekedésbiztonságot.

  A korszerû kerékkiegyensúlyozó gépek segítségével maradéktalanul kiküszöbölhetõ a kiegyensúlyozatlanság, ami biztonságos, kényelmes menettulajdonságokat biztosít. Ezen okból kifolyólag azt ajánljuk, hogy minden kerék- illetve gumiabroncscserét követõen a gumiabroncsokat szakemberrel egyensúlyoztassák ki.

  A megbízható kerékkiegyensúlyozási eredmények eléréséhez elengedhetetlen feltétel a gumiabroncs gépkocsinak megfelelõ központosítása és rögzítése.

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND