Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

Használt téli gumi

HASZNÁLT TÉLI GUMI .

Hóban, fagyban és latyakos időben, amikor a vezetés körülményei kiemelkedő romlanak, biztonságos célba jutásunk legfontosabb feltétele a megfelelő téli gumik használata.

Az általunk forgalmazott   használt autógumik  mindegyike végigmegy egy alapos vizsgálaton. Ezáltal nálunk a teljes készlet garantáltan biztonságosan. A hibás, sérült darabokat kiszűrjük. csak az 5 mm-nél nagyobb profilmélységgel rendelkező darabok kerülhetnek forgalomba. Érdemes alaposan áttekinteni a kínálatot. Akár szinte újnak mondható téli gumikat is vásárolhatunk jóval az új abroncsok ára alatt.

Használt téli gumi.

Használt akciós téli gumi  – Rendeld meg most!Vásárolja meg az  autogumicentrum.com  webáruházban!

Rendelje meg az  autogumicentrum.com  webáruházban!

Használt téli gumik  -nyári gumik széles kínálatát várjuk, magas minőségű gumikkal.

 Személyautó és kisteher méretben: 13″-19″ méretekben keveset futott, kiváló minőségű újszerű (7-8mm) profilmélységű és jó minőségű (5-6mm) profilmély ellenőrzött,  lepróbált használt gumik

Minden  téli gumit  lefényképeztünk. A kiválasztott nyári gumit –  téli gumit  futárszolgálattal kiszállítjuk bárhová az országban. De ha eljön érte, fel is tudjuk szerelni járművére, saját  gumiszervizünkben.   Akciós használt téli gumik. Ön is fontosnak tartja, hogy árban is jól járjon? Akkor ránk van szüksége! Ha Ön sem szeretne bajlódni a gumi vásárlással, könnyen és gyorsan megvásárolhatja a kiválasztott nyári gumit   webshoppunkon.

HASZNÁLT TÉLI GUMI

Azt talán senkinek sem kell bizonygatni, hogy  tél  és  nyár  között óriási különbségek vannak – a  gumiabroncsok  szempontjából is. Egymástól nagyon különböző időjárási és útviszonyok között kell helytállniuk az év folyamán. Nyaranta vizes és száraz, gyakran forró útfelület telente fagyos, csúszós, nyálkás, vagy hókásás utak, hó és jég. Az aszfalt hőmérséklete is tág határok között mozog, olykor a szélsőségeket sem nélkülözve. (-25 °C – +80 °C)

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND