Új és használt autógumik, akciós áron! KÖRMEND

HASZNÁLT ÚJ AKCIÓS AUTÓGUMIK RAKTÁRRÓL

Keresés
Close this search box.

KUMHO autógumi

KUMHO autógumi

                                                             GUMIBOLT és SZERVIZ –   KUMHO
                                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND

Megfelelő állapotú gumiabroncsokat autójára.

Középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

A KUMHO kínálata.

Európai gumiabroncs palettán megtalálhatók a személyautó, 4×4/SUV és kishaszon gumiabroncsok egyaránt. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ezért a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

A Kumho Tire egy dél-koreai gumiabroncs-gyártó.

KUMHO

Korea második, a világ 9. legnagyobb gumiabroncsgyártó vállalata. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek termékei a világ élébe tartoznak, a gumiabroncsai a teszteken kiváló eredményekkel szerepelnek. A márka elismertségét jelzi, hogy Mercedes-Benz, Mitsubishi, Volkswagen, a Kia, Hyundai és Chevrolet egyre több modellben is az autógyárak első szerelésként választják a Kumho gumikat.

Amit tudni érdemes új abroncs vásárlása előtt

Az új gumiabroncs vásárlása az egyik legfontosabb döntés, amelyet megtehet a járművének. Emlékeztetni szeretnénk ügyfeleinket, a gumiabroncs a legkritikusabb érintkezési pont az autó és az út között. Megfelelő figyelmet kell fordítani olyan szempontokra, mint a tapadás futófelületre, az ellenállási ellenállásra és a kopásra, mivel ezek befolyásolják az általános kezelést és a teljesítményt, különösen nedves vagy téli körülmények között.

KUMHO GUMI

Ahhoz, hogy eldöntse, eljött-e az ideje új gumiabroncsok vásárlásának, érdemes ellenőrizni, hogy a jelenlegi abroncsok csak részben vagy teljesen kopottak e. Ha az abroncsok csak részben kopottak, sérültek, koruk miatt előfordulhat, hogy ki kell cserélni őket. Ahhoz, hogy a megfelelő gumiabroncs illeszkedjen a kerékhez, először meg kell határozni a megfelelő abroncsméretet, valamint a terhelési indexet és sebességet. Megmutatjuk, hol és hogyan találhatja meg ezeket a fontos. Vajon nyári-, téli, vagy négyévszakos gumiabroncsokat kell felszerelnie? Ebben a szekcióban elmagyarázzuk a különbségeket, és feltárjuk a lehetőségeket.

KUMHO GUMIABRONCS

                                             GUMIBOLT és SZERVIZ
                                                     CENTRUM GUMISZERVIZ KÖRMEND
                                                                                     KÖRMEND

KUMHO autógumi.

ÚJ NYÁRI GUMIK KUMHO.